Rex Tuotemerkki

rex_hiihtohanskat.jpg

Kattava valikoima erilaisia hiihtohanskoja tarkasti istuvasta kilpahanskasta lämpimään hiihtorukkaseen pitemmällekin hiihtoretkelle.

rex_suksenhuoltovalineet.jpg

Sukset viimeistelet hiihtokuntoon laadukkailla Rex-harjoilla, sikleillä tai pitovoiteiden tasoittimilla. Myös muut tarvittavat tarvikkeet suksen huoltotoimiin.

rex_kilpasauvat_2018.png

Huippuominaisuudet, loistava viimeistely ja kohtuullinen hintataso ovat yhdistävänä tekijänä Rex-kilpasauvamallistossa. Mallistossa on useita kilpahiihtäjille ja aktiivisille harrastajille suunnattuja malleja. Uutuutena kevennetyt ja toiminnallisesti parannetut junnuhiihtäjien kilpasauvat.

rex_fluoripinnoitteet_2019.png

Rexin “kruununjalokivet”. Maajoukkueiden laajalti käyttämät luistopinnoitteet. Pinnoitevalikoimmme on kehitetty yhdessä maajoukkueiden kanssa huippukilpahiihdon vaatimuksia vastaaviksi. Pinnotteita käytetään, kun halutaan paras mahdollinen luisto ja pito suksiin ilman kompromisseja.

rex_racing_service_line_2019.png

Racing Service Line -pitovoide mallistoon on valittu parhaat palat maailmancupin menestyneimmistä tuotekehitysohjelman voiteista. Voiteet on huolellisesti testattu yhteistyössä eri maajoukkueiden kanssa.

rex_luistovoiteet_2019.png

Rexin luistovoiteisiin kuuluu fluoripitoisuuden mukaan neljä eri voidesarjaa. Niitä kaikkia yhdistää selkeys, helppokäyttöisyys ja laajatoimiset kelialueet. Näistä voiteista löytyy useita hiihtomaailman klassikoita alkaen ”Rexin sinisestä”.

rex_pitovoiteet_2019.png

Rex-pitovoidekonseptista löytyy kolme erilaista pitovoidesarjaa, joissa kaikissa on laajat ja selkeät käyttöalueet. Pitopurkeissa on valittavana tavallinen tai fluorilla terästetty versio. Näiden lisäksi valikoimasta löytyy uniikki pitovoide, PowerGrip, jonka kulutuskesto on täysin omassa luokassaan.