Rapala VMC. Parhaissa merkeissä.

Normark Suomi on vuonna 1987 perustettu markkinointi- ja maahantuontiyhtiö. Normark Suomi Oy on 1.12.2021 lähtien Rapala VMC North Europe Oy.

Olemme keskittyneet maailmanlaajuisesti tunnettujen ja laadukkaiden kalastus-, outdoor- ja maastohiihtotuotteiden markkinointiin maassamme. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat esimerkiksi Rapala, Storm, Sufix, VMC, Okuma, 13 Fishing, Mora Ice, Peltonen, Alpina ja Rottefella. Noin 1000 jälleenmyyjän laaja verkosto ympäri Suomea vastaa tuotteidemme jälleenmyynnistä kuluttajille. Kiinnostavat huippubrandit, henkilöstömme vahva kokemus ja osaaminen sekä kattava jakelu asiantuntevan jälleenmyyjäverkoston kautta ovat menestyksemme kulmakiviä.

Rapala VMC North Europe Oy

Kalastustuotteet:
Rapala VMC North Europe Oy,
Mäkelänkatu 87, 00610 Helsinki, Finland
puh. 044 4250 500
(Huom! ei tekstiviestejä)
email: asiakaspalvelu@rapalavmc.com

Maastohiihtotuotteet:
Rapala VMC North Europe Oy,
Viilukatu 11, 18130 Heinola, Finland
puh. 044 4250 500
(Huom! ei tekstiviestejä)
email: asiakaspalvelu@rapalavmc.com

www.normark.fi

Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake >>

Takuuhuolto >>


Rapala VMC Oyj (Rapala) on maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja ja myyjä. Rapalalla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista ulkoilu-, metsästys- ja talviurheilutuotteiden jakelijoista. Konsernin jakeluyhtiöverkosto on alan kattavin. Konsernin päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Kiinassa, Indonesiassa ja Englannissa. Konsernin brändiportfolioon kuuluu alan johtava brändi, Rapala, ja muita maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä kuten VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, Marttiini ja Peltonen.