Vieheet Tuoteryhmä

RapalaVieheet_pikkukuva_0.jpg

Rapala on tänä päivänä maailman johtava viehevalmistaja. Rapalan nykyaikainen tuotantotekniikka ja tuotekehitys yhdistyvät saumattomasti perinteiseen suomalaiseen vieheenrakennustaitoon – lopputuloksena vertaansa vailla olevia vieheitä. Rapala-vaapuilla saadaan toistuvasti vuosittain eniten maailmanennätyksiä ympäri maailmaa.

Stormvieheet_pikkukuva_0.jpg

Storm on ehkä maailman innovatiivisin vieheen valmistaja. Storm-tuotevalikoimaan kuuluu mm. maailman ainoa teollisesti valmistettava hakevan uintiliikkeen omaava vaappu, eli jo legendan maineeseen noussut Storm Hot’n Tot, sekä ThunderCore -tekniikka, jonka avulla vaappurungon päälle voidaan tehdä pehmytmuovinen pinta. Mallistosta löytyy ”kovia vieheitä” ja ”pehmeitä vieheitä” sekä näiden parhaita ominaisuuksia yhdistäviä hybridivieheitä. Storm -pehmovieheet ovat keränneet erilaisia palkintoja sekä IGFA:n virallisia maailmanennätyksiä ympäri maailmaa. Storm pehmovieheet kattavat laajan joukon vieheitä erilaisille kalastustekniikoille. Vieheitä löytyy lähes kaikkiin jigauksen muotoihin. Kokeile rohkeasti ja “Think like a fish”.

Bluefox_uistimet_pikkukuva_0.jpg

Blue Fox on erityisesti tunnettu lusikka- ja lippauistimistaan. Tuskin on suomalaista kalamiestä joka ei tuntisi Esko Rapalan suunnittelemaa legendaarista Inkoo-lusikkaa. Blue Fox Vibrax -lipat ovat tunnettuja ympäri maailmaa kalastusta helpottavista ja saalista parantavista ominaisuuksistaan. Blue Fox -lusikat ovat olleet kalastajien luottovieheitä jo yli 30 vuotta! “Smart Like A Fox”

mepps_lippauistimet_0.png

Mepps Aglia on aito ja alkuperäinen Meppsin malli, jolla on saatu lukematon määrä ennätyskaloja kaikkialla maailmassa. Ahvenmatalikolta tunturipuroille – varmasti toimii!