Hiihtokengät Tuoteryhmä

Alpina_kilpahiihtokengat_2021_kategoria_0.jpg

Markkinoiden halutuimmat kilpakengät ovat saaneet useita hiihtosuoritusta parantavia yksityiskohtia. Alpinan innovatiivinen ja nopea tuotekehitys on herättänyt yhä useamman huippuhiihtäjän kiinnostuksen. Uusimpia Alpina käyttäjiä ovat mm. Marcus Hellner, Charlotte Kalla ja Alexey Poltoranin.

Alpina_aktiivihiihtokengat_2021_kategoria_0.jpg

Voimaa potkuun, luistoa liukuun, liikettä loikkaan! Tätä kaikkea tarjoaa Alpinan aktiivihiihtäjien mallisto. Mallisto tarjoaa paljon huippukengistä tuttujen ominaisuuksin lisäksi lämpimyyttä ja miellyttävän tarkkaa istuvuutta.

Alpina_harrastajahiihtokengat_2021_kategoria_0.jpg

Hiihto on hyvää kuntoilua ja loistava tapa rentoutua talvisen luonnon keskellä. Hyvillä välineillä hiihdon hauskuus on vielä mukavampi kokemus. Alpina tarjoaa talven hiihtonautintoihin mitä mainioimmat hiihtokengät koko perheelle. Niissä yhdistyvät vaivattomuus, mukavuus ja lämpimyys. Alpinan hiihtokengillä talven ihmemaa on askelta lähempänä!

Alpina_Backcountry_hiihtokengat_2021_kategoria_0.jpg

Alpina backcountry-malliston hiihtokengät on tehty haastaviin olosuhteisiin, joissa vaaditaan tavallista enemmän tukevuutta ja kestävyyttä. Yleisimpiä käyttöalueita ovat umpihankihiihto, tunturihiihto, metsästys ja retkiluistelu. BC-kenkiä valmistetaan erikseen sekä Rottefella BC -siteille että 75 mm telemark-siteille.