Viehesarjat Tuoteryhmä

rapala_viehesarjat_0.png

Rapala on tänä päivänä maailman johtava viehevalmistaja. Rapalan nykyaikainen tuotantotekniikka ja tuotekehitys yhdistyvät saumattomasti perinteiseen suomalaiseen vieheenrakennustaitoon – lopputuloksena vertaansa vailla olevia vieheitä. Rapala-vaapuilla saadaan toistuvasti vuosittain eniten maailmanennätyksiä ympäri maailmaa.

blue_fox_viehesarjat_0.png

Blue Fox on erityisesti tunnettu lusikka- ja lippauistimistaan. Tuskin on suomalaista kalamiestä joka ei tuntisi Esko Rapalan suunnittelemaa legendaarista Inkoo-lusikkaa. Blue Fox Vibrax -lipat ovat tunnettuja ympäri maailmaa kalastusta helpottavista ja saalista parantavista ominaisuuksistaan. Blue Fox -lusikat ovat olleet kalastajien luottovieheitä jo yli 30 vuotta! “Smart Like A Fox”

Storm_Sarjat_kategoria_0.jpg

Storm on ehkä maailman innovatiivisin vieheen valmistaja. Storm-tuotevalikoimaan kuuluu mm. maailman ainoa teollisesti valmistettava hakevan uintiliikkeen omaava vaappua eli jo legendan maineeseen noussut Storm Hot’n Tot -vaappu sekä ThunderCore -tekniikka, jonka avulla vaappurungon päälle voidaan tehdä pehmytmuovinen pinta. Mallistosta löytyy ”kovia vieheitä” ja ”pehmeitä vieheitä” sekä näiden parhaita ominaisuuksia yhdistäviä hybridivieheitä.

mepps_viehesarjat_0.png

Mepps Aglia on aito ja alkuperäinen Meppsin malli, jolla on saatu lukematon määrä ennätyskaloja kaikkialla maailmassa. Ahvenmatalikolta tunturipuroille – varmasti toimii!