Sukset ja tarvikkeet Tuoteryhmä

Peltonen_kilpasukset_kategoria_0.jpg

Huipputason World Cup Racing -suksimallisto on toteutettu ilman ainuttakaan kompromissia. Tuotekehittelyn filosofia vastaa niiden kilpahiihtäjien tarpeisiin, jotka vaativat välineiltään ehdotonta toimivuutta kaikissa olosuhteissa. Racing-kilpasuksimallisto yllättää sinut positiivisesti verratessasi ominaisuuksia ja hintaa. Tästä mallistosta löytyy harrastajakilpailijalle ja aktiiviharrastajalle paljon huippukilpasuksen ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan.

Peltonen-pitopohjasukset_Kategoria_0.jpg

Nanoteknologiaan perustuvat Peltonen Nanogrip 3.0 -sukset kumoavat kaikki perinteiset käsitykset voiteluvapaiden suksien toimivuudesta. Pito on hyvä lähes kaikissa olosuhteissa ja on parhaimmillaan silloin kun voitelu on haastavaa. Luisto on aina vähintään harrastajahiihtäjän vaatimalla tasolla. Ainoa huoltotoimenpide on likaantuneen pohjan puhdistaminen.

Peltonen-aktiivihiihtajan_sukset_kategoria_0.jpg

Paljon onnistuneita hiihtokokemuksia kilometristä toiseen. Hiihdon harrastajille suunnattu, Suomessa valmistettu laadukas suksimallisto. Laadukkaat runkorakenteet, kilpatason pohjamateriaalit ja monipuolinen jäykkyysluokitus mahdollistavat erinomaisesti toimivat sukset erilaisille ja erikokoisille hiihtäjille.

peltonen_erikoissukset_thump_0.jpg

Kalastus, metsästys, vaellushiihto. Kattava valikoima Suomessa valmistettuja, erityisesti umpihankihiihtoa varten suunniteltuja suksia. Saatavana useita eri pohjavaihtoehtoja käyttötarkoituksen mukaan.