Hiihto Tuoteryhmä

Sukset ja tarvikkeet_kategoria.jpg

Peltonen on valmistanut suksia Suomessa lähes 70 vuotta. Tämä on tuonut mukanaan paljon kokemusta sekä runsaasti tietoa paikallisista olosuhteista. Edullisimpia perussuksia lukuun ottamatta suurin osa tuotteista tehdään edelleen kotimaassa. Kotimaan tuotannosta löytyy laaja tarjonta hiihtomaailman klassikoita kuntohiihtäjän Nanogrip-suksista aina maailmancup-tason kilpasuksiin.

Alpina_hiihtokengat_2021_kategoria.jpg

Alpina tarjoaa markkinoiden laajimman hiihtokenkämalliston. Mallisto kattaa noin 60 erilaista hiihtokenkää, maailman halutuimmista kilpakengistä tukeviin back country -kenkiin. Alpinan huippulaadun takaa vuosikymmenten tuotantokokemus ja ainoana valmistajana täysin oma tuotanto. Liity sinäkin jatkuvasti laajenevaan Alpina-käyttäjien joukkoon!

siteet_2018.png

Rottefella on maailman johtava sidejärjestelmien valmistaja. Lähes 90 vuoden kokemus ja aktiivinen tuotekehitys aikaansaavat yhä parempia innovaatioita. Ainutlaatuinen Nis-järjestelmä mahdollistaa suksien räätälöinnin hiihtäjän ja keliolosuhteiden mukaan. Nis-siteiden ruuviton kiinnitys ja siteen säädettävyys luovat mahdollisuuden monipuolisempaan hiihtokokemukseen.

sauvat_2018.png

Laajasta Rex-sauvamallistosta löydät sopivat sauvat jokaiseen käyttötarkoitukseen. Kilpasauvamallisto tarjoaa useita korkeatasoisesti viimeisteltyjä sauvamalleja kilpahiihtäjille ja harrastajille, jotka hakevat ehdotonta huippulaatua. Aktiivi- ja kuntohiihtäjien sauvamallisto kattaa kaikki harrastajien ja aktiivikuntoilijoiden tarpeet olosuhteista riippumatta. Suurin osa mallistosta valmistetaan kokonaan tai osittain Suomessa.

suksivoiteet.jpg

Rex-voiteiden vuonna 1952 alkanut tuotekehitys jatkuu edelleen voimakkaana. Kaikkien tuntemien Rex-legendojen rinnalle syntyy jatkuvasti uusia huipputuotteita. Uusimpana ovat rajatussa myynnissä olevat Rex Racing Service Line -kilpavoiteet. Kaikkien Rex-voiteiden tärkeimpänä toimintaperiaatteena on helppokäyttöisyys ja laaja käyttöalue.

suksenhuolto_ja_tarvikkeet.jpg

Pidä huolta suksiesi kunnosta tai viimeistele huippuluisto Rex- ja Red Creek -suksenhuoltotarvikkeilla. Peltonen- ja Rex-hiihtotarvikkeista löydät sopivia tuotteita hiihtoretkille ja matkustamiseen.

retkiuistimet_tarvikkeet.jpg

Zandstra- ja Isvidda-tarjonnasta löytyy kattava valikoima retkiluistimia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Uutuutena säädettävälle Nis-siteelle sopivat Zandrstan mallit. Zandstralta tarjolla on myös kattava valikoima erilaisia terotustyökaluja ja -jigejä.