Talvikalastus Tuoteryhmä

pilkkivavat_sarjat_0.jpg

Perinteiset, Suomessa valmistetut, pilkkivavat ja -sarjat talvikalastuksen harrastajille yleiskäyttöön. Rapala Masterspö -tuotesarjasta löytyy kilpa- ja aktiivipilkkijöille vapoja eri pilkintätyyleille. Erillisestä kelasta ja vavasta koostuvat yhdistelmät toimivat erinomaisesti myös kesällä laituri- ja venepilkillä.

ismete_kalastus_0.png

Ismete eli talvinen hauen täkyonginta kasvattaa suosiotaan. Rapala tarjoaa myös tähän kalastustyyliin täydelliset välineet!

jaakairat_tarvikkeet__0.png

Jääkaira on talvikalastajan tärkein työkalu. Mikäli kaira ei toimi, päivästä tulee työlästä puurtamista. Tämän vuoksi kannattaa valita hyvä ja laadukas kaira, jonka tunnistaa jo tuotemerkistä. Varmista että kairassasi lukee ”Rapala-UR” tai ”Mora ICE”. Nämä kaksi kairamerkkiä ovat erittäin tunnettuja ja arvostettuja kaikkialla Pohjoismaissa.

moottorikairat_tarvikkeet_0.jpg

Polttomoottorikairat aktiivi- ja ammattikäyttöön. Mora Ice® -moottorikairat kootaan omalla tehtaalla Yhdysvalloissa. Kustomoidut kahvat, vaihteet ja muut osat kiinnitetään talvisäädettyihin, CE-päästönormit täyttäviin moottoreihin. Porana käytetään Suomessa valmistettuja Mora Ice® -tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti rajuun moottorikäyttöön.

talvikalastusvarusteet_0.jpg

Jäältä kalastaminen vaatii onnistuakseen erikoisvälineitä (sohjokauhat, reppujakkarat, jne.), joita ilman kalastus ei ole helppoa. Turvallisuudesta ei kannata tinkiä, koska aidot, kotimaiset ja CE-hyväksytyt jäänaskalit eivät paljoa maksa!

ahkio_teltat_0.jpg

Jos pilkkireppu tuntuu ahtaalta tai painavalta, apua ongelmaan tarjoaa jääkäyttöön suunniteltu laadukas ahkio. Tarpeen mukaan voit valita perässä vedettävän tai suuremman kelkan tai mönkijän taakse kytkettävän version.

RapalaTalvivaatteet_pikkukuva_0.jpg

Jos kalastat jäältä tai syksyllä ja keväällä veneestä, tarvitset lämpimän kalastusasun. Kylmän sään vaatteille on Suomessa käyttöä myös muulloinkin kuin talvella. Varsinaisten asujen lisäksi kalastajalle on tarjolla käsineitä, kynsikkäitä, päähineitä ja muita asusteita jotka pitävät lämpimänä vaikka ympäri vuoden!

RapalaTalvijalkineet_pikkukuva_0.jpg

Kalastaja käyttää vuoden aikana useampia erilaisia kenkiä harrastuksessaan. Olosuhteista vaativin on talvi - Suomen talvessa kenkien tulee olla riittävän lämpimät ja vesitiiviit. Rapalalla on tähänkin paras ja toimivin ratkaisu!

talvisiimat_kategoria_0.jpg

Talvisiimat on kehitetty kylmän sään kalastukseen. Siimoissa on erikoiskäsittely, joka ehkäisee jäätymistä ja veden kulkeutumista kelalle.