Kalastus Tuoteryhmä

Talvikalastus_kategoria_0.jpg

Kylmässä ja jäällä kalastamiseen tarvitaan omia erikoisvälineitään. Reppujakkarat, pysty- ja tasapainopilkit, volfram-morrit, kalastusteltat, pipot ja käsineet toimivat myös ympäri vuoden kalastustyylistä ja -paikasta riippuen. Sen sijaan ahkioiden, lumilapioiden, jäänaskaleiden ja jääkairojen käyttö rajoittuu Suomen talveen.

Vieheet_kategoria_0.jpg

Rapala-, Storm-ja Blue Fox- vieheet ovat tunnettuja ja pyytäviksi todettuja ottipelejä. Suomen Vääksystä ponnistava Rapala on maailman johtava viehevalmistaja. Legendaariset mallit elävät yhä ja tuotesuunnittelu sekä tuotanto ovat aivan omaa luokkaansa. Storm tunnetaan Suomessa ennen kaikkea supervieheistään hauen kalastukseen. Ilman Stormin ”Suspia” ja ”Siikkeriä” on turha lähteä haukikalaan. Blue Fox Vibrax -lipat on varmasti tuttuja jokaiselle kalastajalle. Myös lusikkauistimet, kuten Lauri Rapalan suunnittelema Inkoo tai uudempi Blue Fox Lucius ovat laatuvieheitä.

viehesarjat_0.png

Rapala-, Storm- ja Blue Fox- vieheet ovat tunnettuja ja pyytäviksi todettuja ottipelejä. Tunnetuimmat ja käytetyimmät vieheet ovat saatavilla myös erilaisina viehesarjoina.

Kelatvavat_kategoria_0.jpg

Valikoima keloja ja vapoja eri kalastustyyleihin niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin. Useimmissa vapasarjoissa löytyy oma mallistonsa avo- ja hyrräkeloille.

Siimat_kategoria_0.jpg

Siima on ainoa yhteys kalan ja kalastajan välillä. Tämän vuoksi kannattaa aina valita tunnetun ja luotettavan valmistajan siima. Luotettavat valmistajat kuten Sufix, noudattavat alan eurooppalaisia (EFTTA) standardeja ja ilmoittavat siimojensa vetolujuudet luotettavasti ja oikein. Valitse siima johon voit luottaa!

vmc_kategoria_0.png

Ranskalainen VMC on maailman johtava kolmihaarakoukkujen valmistaja. Tuotantolaitokset sijaitsevat Ranskassa, jossa koukunvalmistustekniikka on hiottu huippuunsa. Koukkuja on tarjolla niin kalastajille (3...100 kpl pakkaukset) kuin vieheenvalmistajillekin (1000 kpl pakkaukset).

Combot_kategoria_0.jpg

Kalastussarjaa valittaessa on tärkeää valita tunnetun valmistajan tuote, jolloin voit olla varma että tuote toimii kunnolla. Valmis kalastussarja sisältää kela ja vavan jotka toimivat hyvin yhteen. ”Kalastusvalmiit” sarjat sisältävät myös kelalle valmiiksi puolatun siiman, jolloin kalastamisen aloittaminen on vielä helpompaa.

vetouistelu_0.png

Vetouistelu tehostuu erilaisten lisävarusteiden avulla. Vieheitä voi levittää sivuplaanareiden avulla veneen sivuille ja ne voi saada uimaan eri vesikerroksissa syvääjien ja takiloiden avulla. Näin voidaan käyttää useampia vapoja, jolloin tarvitaan lisää vapatelineitä veneeseen.

pakit_ja_laukut_kategoria_0.jpg

Kalastaja kuljeta, suojaa ja säilytä kallisarvoiset vieheesi ja tarvikkeesi asianmukaisesti. Kalastitpa veneestä tai kosken rannalta, vetouistele tai heittokalasta, maailman tunnetunnetuimmilta ja arvostetuimmilta valmistajilta löytyy pakit, laukut ja rasiat eri käyttötarkoituksiin.

tyokalut_veitset_tarvikkeet_2018_0.png

Kalastaja tarvitsee erilaisia työkaluja kuten haaveja, vaakoja ja pihtejä. Toimivat työkalut nostavat kalastuksen laatua ja turvallisuutta. Kalan käsittely ”pannukelpoiseksi” vaatii myös oikeat välineet. Turvallisuus ja toimivuus ovat ehdoton edellytys näille apuvälineille.

Asusteet_kategoria_0.jpg

Näytä ylpeänä mitä harrastat! Rapala-logon tunnistetaan kaikissa maailman maissa kalastajien keskuudessa. Useissa maissa ”rapala” on yleisnimi kaikille vaapuille joka kertoo maineesta ja luottamuksesta ympäri maailmaa.

lahjatuotteet_kategoria_0.jpg

Lahjaksi sopivia tuotteita on laidasta laitaan, aina valtiomiestasoisesta viehelajitelmasta pikkujouluihin sopivaan asti. Kalastusaiheinen tuote - mikäpä olisi kalastuksen harrastajalle mieluisampi lahja. Kalastaja voi myös ylpeästi vihjata ja kertoa harrastuksestaan oheistuotteiden ja vaatetuksen avulla.

dynamitebaits_categoria__0.jpg

Ravustus saa olla helppoa! Dynamite Baits Crayfish -tuotesarja sisältää Trap Bait -mertasyötit mökkiläiselle joka tarkastaa merrat joka päivä (24 h syötti) sekä ammattilaiselle joka tarkastaa merrat useammassa erässä viikon aikana (7 vrk syötti). Dynamite Baits Crayfish Booster -hajustenesteitä voi käyttää minkä tahansa rapusyöttien kanssa. Se saa kälyisemmätkin syötit tuoksumaan herkulliselta (ainakin rapujen mielestä). Promo Pack sisältää Booster-hajustenesteen sekä kätevän sekoitus-/imeytysrasian, jossa syötit voi marinoida.