VMC 7237 Light Inline Single

VMC 7237 Light Inline Single on monikäyttöinen, laajakitainen (extra wide) ja kevyt (Fine Wire), yksihaarainen viehekoukku. Asettuu vaapun alle oikeaan asentoon. Helpottaa C&R -kalastusta ja ehkäisee tahattomia ulkopuolelta tartutuksia.

    Käyttökohteita:
  • viehekoukku

  • korvaamaan kolmihaarakoukut vaapuissa ja vieheissä

  • vieheiden uinnin tuunaamiseen, esim. vaihto pienemmän vedenvastuksen omaavaan koukkuun voi muuttaa vaapun uintia ratkaisevasti

  • soveltuu erinomaisesti taimen- ja järvilohivieheisiin

  • kerää vähemmän roskia koukkuihin esim. ruovikoissa

Huom! Katso suuremmat koot koukusta VMC 7266.

Needle Sharp™ -teroitus on VMC:n uutta teknologiaa, jota käytetään premium-tason koukuissa. Siinä yhdistyvät uusin mekaaninen hiontatekniikka ja kemiallinen teroitus ainutlaatuisella tavalla.

HiCarbon-hiililteräksestä tehty koukku on jäykempi kuin perinteinen teräskoukku, joten siitä voidaan tehdä ohutlankaisempia koukkuja. Hiiliteräs mahdollistaa myös erittäin terävän teroituksen, joka myös kestää.

Koukun vahvuus ilmoitetaan kevyimmästä vahvimpaan: X Fine Wire, Fine Wire, 1X Strong, 2X Strong, jne. Yleissääntönä voidaan pitää, että esim. 2X vastaa vahvuudeltaan kahta kokoa suuremman koukun langan vahvuutta kun koukun mitat, langan paksutta lukuun ottamatta, pysyvät muuttumattomina. Fine Wire -koukut ovat erittäin kevyitä ja herkkäliikkeisiä.

Taottu lanka lisää koukun vääntö- ja suoristumiskestävyyttä.

Inline käännetty koukun lenkki saa koukun asettumaan vaapun alle oikeaan asentoon.

VMC on maailman johtava kolmihaarakoukkujen valmistaja, jonka päivätuotanto noin 4 miljoonaa koukkua. Tämä yli 100 vuotta toiminut yritys on osa Rapala Group -yhtiöitä.