Sufix 131 G-Core

Testimenestyjä

Sufix 131 G-Core vie monikuitusiiman uudelle tasolle! Ylivoimaiset käyttöominaisuudet, niin solmunkestävyyden tai vaikkapa heitto-ominaisuuksien suhteen.

Sufix 131 Braid -monikuitusiimassa kaksitoista HMPE-kuitunippua on palmikoitu Gore Performance Braid -ytimen ympärille. Kuidut risteävät tuuman matkalla 60 kertaa. Tämän rakenteen ansioista Sufix 131 Braid on pyöreämpi, kiinteämpi ja tiiviimpi eli käyttöominaisuuksiltaan parempi kuin yksikään muu 12- tai 16- kuituinen siima.

Pyöreä siima kulkee vavan renkaiden läpi pienemmällä kitkalla jolloin heitot ovat tarkempia ja tarvittaessa pidempiä. Pyöreän siima vastus myös vedessä on pienempi.

Tiukka punos ei vety eli kerää vettä ytimeensä joka muuttaa siiman ominaisuuksia.

Tiukka punos ei ”pumpuloidu”.

Gore-ydin ehkäisee HMPE-kuituja leikkaamasta toisiaan poikki rasitustilanteessa.

Mitä enemmän kuituja siimassa on, sitä tasaisempi rakenne on. Esimerkiksi luotettavuus solmittuna sekä suoralla siimalla on parempi.

Sufix siimoihin voit luottaa!

Sufix on yksi suurimmista siimataloista maailmassa. Yli 35 vuoden kokemus näkyy tuotannossa ja testimenetelmissä. Sufix testaa pistokokein jokaisesta valmistuserästä siiman eri parametrit (vetolujuus, paksuus, solmukestävyys, jne.). Tämän vuoksi voit luottaa Sufix-laatuun valitsetpa monofiili- tai monikuitusiiman missä hintaluokassa tahansa. Monikuitusiimat valistetaan Taiwanissa. Vastuunsa tuntevana laatusiimojen valmistajana Sufix ilmoitaa monofiilisiimojensa vetolujuudet EFTA:n (European Fishing Tackle Trade Association) suositusten mukaisesti (www.efttalinecharter.com/en/).

EFTTEX 2018: Best New Braided Line