Storm Gomoku Spinnerbait

Storm Gomoku Spinnerbait maistuu pannukarkealle ahvenelle! Nyt matalan veden ahvenen kalastus saa uusia ulottuvuuksia, koska Gomoku Spinnerbait -vieheen voit heittää ruovikkoon tai kaislikkoon. Se onkin välttämätön lisäys ahvenen kalastajan pakkiin.

Storm Gomoku Spinnerbaitin kimalteleva lippa saa koko vieheen tärisemään ja värisemään. Koukku on suojassa runkolangan takana, joten kyseessä on täysiverinen ruovikkoviehe. Kooltaan Gomoku on kuin suomalaiselle pannukarkealle ahvenelle tehty.

Verrattuna muihin tämän viehetyypin edustajiin, Gomokun tekee ainutlaatuiseksi Pivoting Wire -sarana joka:
- parantaa heitettävyyttä, koska viehe asettuu aerodynaamisempaan asentoon
- ehkäisee takertumista ruovikkoon tai muihin vedenalaisiin esteisiin, koska uintiasennossa koukku on runkolangan takana suojassa
- parantaa tartutusta ja kalan kiinni pysymistä, koska koukku asettuu linjaa siiman kanssa

Vinkki:
Heitä Storm Gomoku Spinnerbait ruovikkoon, lumpeikkoon tai ahvenheinän viereen. Usein ahven iskee, kun viehe tulee ulos kasvillisuudesta, jonka suojassa ahven on odotellut saalista. Toinen potentiaalinen alue on vedenalaiset kivikot tai muu pohjanmuoto, joka tarjoaa suojaa ja varjoa ahvenelle. Juuri näihin paikkoihin Gomoku Spinnerbait on oikea valinta

Vinkki:
Kun heität Storm Gomoku Spinnerbaitin ruovikkoon, jarruta sen ilmalentoa juuri ennen kuin se laskeutuu ruovikkoon tai kaislikkoon. Näin viehe asettuu oikeaan asentoon laskeutuessaan, eikä se tartu kasveihin tai muihin esteisiin.

Katso myös video: https://www.youtube.com/embed/Tmszfiw78SQ

Värit