Rapala X-Rap® Twitchin' Shad

Rapala X-Rap Twitchin' Shad on pienikoikoinen, uintilistaton jerkki. Yleensä jerkkivieheet ovat kookkaita ja niitä käytetään hauen kalastukseen. Kokonsa ansiosta Twitchin' Shad laajentaa jerkin käyttöaluetta ja kohdekaloja merkittävästi – se kuuluu niin ahvenen kuin taimenen ruokapöytään! Ja tietysti hauen kalastus onnistuu myös, erityisesti matalassa vedessä. Suurhauelle sitä kannattaa tarjota silloin kun kalan suu on kiinni – kun isot vieheet eivät toimi, pieni vikkelä ”outo” ilmestys saattaa avata haukimamman suun.

Kevyttä viehettä voi heittää mm. ahven- ja taimenvavalla, joka tekee myös hauen kalastuksesta jännittävää vaikkei saalis olisikaan metriluokkaa. Rapala X-Rap Twitchin' Shad -jerkkiä voi uittaa suoralla kelauksella, pysäytä ja kelaa -tekniikalla. Vieheen saa uimaan puolelta toiselle (”walk the dog”) vavalla ”twitsaamalla” eli vavan kärjellä rytmikkäästi vieheelle vauhtia antaen.

Ominaisuudet:
Pituus: 8 cm
Paino: 12 g
Uintisyvyys: 0.3 - 0.6 m
VMC Black Nickel -koukut.
3D -silmät.
Hitaasti uppoava

Rapala-vaapuissa käytetään laadukkaita VMC-koukkuja.Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

Värit