13 Fishing Black Betty Freefall Carbon -kela

Uutuustuote

13 Fishing Black Betty Freefall Carbon -kela muuttaa käsityksesi jääkalastuksesta! Kela&vapa-yhdistelmän avulla sujuvasti ja sulavasti, nyhtämättä tai nykimättä, viehe tarjotaan kalalle. Kalan napatessa vieheeseen se taltutetaan käyttäen kelaa ja vapaa – aivan kuten kesällä.

Parhaimmillaan ja tehokkaimmillaan Black Betty -kela on käytettäessä sitä kaikuluotaimen kanssa. Kelan ominaisuudet minimoivat viiveet ja mahdollistaa nopean reagoinnin kaikuluotaimen näkymään, jolloin voit kalastaa tehokkaammin. Vieheen pudottaminen haluttuun syvyyteen onnistuu kontrolloidusti yhdellä kädellä. Black Betty -kelan koneisto on laakeroitu, jolloin kevyenkin vieheen pudottaminen onnistuu halutulla ja säädettävällä nopeudella vain Free Fall Drop Lever -liipasinta painettaessa. Kun vapautat liipasimen etusormesi alta, kela on välittömästi käyttövalmis vieheen uittoon tai kalan tartuttamiseen ja taltuttamiseen.

Vieheen putoamisnopeus asetetaan sopivaksi magneettisen Drop Speed Control -säädön avulla. Säädön voit tehdä vieheen painon, tyypin ja tilanteen mukaan. Jos huomaat että kalat kiinnostuvat nopeammasta tai hitaammasta pudotusliikkeestä, voit säätää kelan tämän mukaan. Inline-kela ei kierrä siimaa, joten voit tarjota vieheen epäluuloisimmallekin kalalle täydellisellä nopeudella ilman vieheen pyörimistä.

Black Bettyn koneisto on takaliikkeetön (Instant Anti-Reverse), joten tartutus on täsmällinen heti kun vapautat Free Fall Drop Lever -liipasimen sormesi alta. Väsytysjarrun tiukkuus säädetään tähtipyörästä.

Vieheen nostaminen ja kalan väsyttäminen onnistuu sotkuttomasti aivan kuten kesällä virvelillä kalastettaessa. Tätä varten 13 Fishing Black Betty Freefall Carbon -kelassa on 2,5:1 välitys jonka avulla kela ottaa siimaa sisään keskimäärin 48 cm per kammenkierros.

• Lumilukko FreeFall Drop Lever -liipasin
• Lumilukko Instant Anti-Reverse -takaliikkeetön koneisto
• Lumilukko Performance Window -siimanohjain
• Lumilukko Magneettinen Drop Speed Control -vieheen putoamisnopeuden säätö
• Lumilukko Alumiinipuola
• Lumilukko Alumiininen kampi, jossa EVA Tech -nupit
• Lumilukko Välitys: 2,5:1 (48 cm/r)
• Lumilukko Laakerointi: 4 kpl ruostumatonta kuulalaakeria
• Lumilukko Jarru: Carbon, max. jarruvoima 3 kg
• Lumilukko Paino: 191 g
• Lumilukko saatavana oikea- ja vasenkätisenä (RH/RightHand ja LH/LeftHand)

Katso esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=vj3dWtm5Ppc

13 Fishing -tarina alkoi aikoinaan nimenomaan jääkalastuksesta. Intohimoisimmat kalastajat liikkuvat vesillä jokaisena vuodenaikana. 13 Fishing on kehittänyt heille ainutlaatuisia tuotteita, joista aiemmin ei osattu edes haaveilla. Sittemmin sama kalastajia kuunteleva tuotekehitys on tuotu myös kesäkalastukseen. Nykyisin 13 Fishing on maailman nopeimmin kasvava kela- ja vapavalmistaja.

Videot