Tracker Pro Guide V-165 WT

Tracker Pro Guide V-165 WT on täydellinen valinta niin kalastusretkille kuin kesäiseen huvitteluun vesillä. Veneessä on runsas varustelu ja tilaa sekä kalastusvälineille että vaikkapa vesihiihtotarvikkeille. Kätevästi siirreltävät istuimet ja tarkoin valitut miellyttävät ja käytännölliset pintamateriaalit tuovat ylivertaista käyttömukavuutta. Kuten kaikissa Tracker-veneissä, myös Pro Guide V-165 WT:ssä on suora asennusvalmius Mercury-perämoottorille ja ainutlaatuinen 5 vuoden Tracker-takuu.

Lue lisää Tracker Pro Guide V-165 WT -veneestä >>

Lue lisää ainutlaatuisesta Tracker-täystakuusta >>

Kalastusveneet

Alumiinirakenteinen Tracker-kalastusvene on erityisesti heittokalastajan ihannevene. Upeat yksityiskohdat hivelevät silmää ja veneestä huokuu panostus nautiskeluun, tinkimättä tuumaakaan laadukkaista ajo-ominaisuuksista. Tracker-kalastusveneellä mennään vesille pitämään hauskaa ja korjaamaan saalis talteen!

Katso mallisto  >>

Ponttoniveneet

Tracker-ponttoniveneet ovat meriluokiteltuja, tukevia, katamaraanityyppisiä ponttoniveneitä, joilla veneilyelämys nousee uudelle tasolle. Veneissä on kestävä ja UV-suojattu verhoilu. Takaosan lokoisa sohvatila sopii auringonpalvontaan ja koko veneen levyinen uimataso on kuin luotu hauskanpitoon. Tracker-ponttoniveneeseen on helppo käydä esteettömän tasaista turkkipintaa pitkin. Monet kalastuselämyksiä tarjoavat eräoppaat ovat valinneet työkäyttöön Tracker-ponttoniveneen.

Katso mallisto  >>

Nitro-veneet

Nitro on upea superluokan lasikuiturunkoinen kalastusvene Trackerin tekijöiltä. Nitro on täynnä ällistyttävän hienoja yksityiskohtia sujuvan, helpon ja nautinnollisen kalastusreissun toteuttamiseksi. Korotettu etuturkki tarjoaa tilavan ja rennon alustan heittää. Pinnan alta löytyy sumppuja, vapasäilytyslaatikoita, loistava tila kylmälaukulle sekä runsaasti muita järkeviä, lukittavia säilytysokeroita. Räväkkä, näyttävä Nitro ei jätä ketään kylmäksi - ei ujoille!

Katso mallisto >>Yksiosainen runko

Tracker-veneiden runko on yksiosainen hitsattu alumiinirunko. Rakenne on selvästi kestävämpi kuin esimerkiksi useista osista niitattu runko.

Hitsatut saumat

Tracker-veneiden runkojen saumat hitsataan sen sijaan että ne kiinnitettäisiin niiteillä. Hitsatut saumat kestävät paremmin kuin katkeilevat ja vuotavat niitit.

Veneen sisäinen tukirakenne

Tracker-veneen rungon sisällä on pitkittäinen tukirakenne, joka vahvistaa ja varmistaa veneen toiminnan rajuimmissakin olosuhteissa. Tracker-veneen tukirakenne on samanlainen kuin ihmisen sisällä oleva luuranko, joka pitää huolen siitä ettei ulkokuori pääse painumaan kasaan.

Pohjan muotoilu

Tracker-veneen pohja on muotoiltu siten, että se halkoo optimaalisesti vettä kovemmassakin aallokossa. Pohjan laidoilla olevat kallisteet parantavat veneen ohjattavuutta ja vähentävät roiskeita, koska ne ohjaavat veden pois päin veneestä.

Vaahtouretaani

Tracker-veneen rungon sisään ruiskutetaan vaahtouretaania, joka vahvistaa runkorakennetta ja tekee ajosta hiljaisempaa.

Diamond Coat -pulverimaali

Tracker-veneet maalataan Diamond Coat -pulverimaalilla, joka on kolme kertaa kestävämpää ja neljä kertaa paksumpaa kuin tavallinen nestemäinen maali. Diamond Coat -maali myös näyttää upean kiiltävältä, jopa 20 kertaa pidempään kuin perinteinen ajan myötä lohkeileva nestemäinen maali!