Suksivoiteet Tuoteryhmä

rex_fluoripinnoitteet_2019.png

Rexin “kruununjalokivet”. Maajoukkueiden laajalti käyttämät luistopinnoitteet. Pinnoitevalikoimmme on kehitetty yhdessä maajoukkueiden kanssa huippukilpahiihdon vaatimuksia vastaaviksi. Pinnotteita käytetään, kun halutaan paras mahdollinen luisto ja pito suksiin ilman kompromisseja.

rex_racing_service_line_2019.png

Racing Service Line -pitovoide mallistoon on valittu parhaat palat maailmancupin menestyneimmistä tuotekehitysohjelman voiteista. Voiteet on huolellisesti testattu yhteistyössä eri maajoukkueiden kanssa.

rex_luistovoiteet_2019.png

Rexin luistovoiteisiin kuuluu fluoripitoisuuden mukaan neljä eri voidesarjaa. Niitä kaikkia yhdistää selkeys, helppokäyttöisyys ja laajatoimiset kelialueet. Näistä voiteista löytyy useita hiihtomaailman klassikoita alkaen ”Rexin sinisestä”.

rex_pitovoiteet_2019.png

Rex-pitovoidekonseptista löytyy kolme erilaista pitovoidesarjaa, joissa kaikissa on laajat ja selkeät käyttöalueet. Pitopurkeissa on valittavana tavallinen tai fluorilla terästetty versio. Näiden lisäksi valikoimasta löytyy uniikki pitovoide, PowerGrip, jonka kulutuskesto on täysin omassa luokassaan.