VMC 8540 Vanadium Round Treble

VMC 8540 Vanadium® Round Treble on kemiallisesti teroitettu, erinomaisen lävistyskyvyn omaava pyöreäpohjainen ja lyhytvartinen kolmihaarainen koukku.

    Käyttökohteita:
  • suosittu koukku kaikille petokaloille

  • vaappujen vaihtokoukkuna, kun haluat vaihtaa laadukkaammat ja paremmin tartuttavat koukut

  • erittäin suosittu koukku niiden pienvalmistajien keskuudessa, jotka panostavat koukun laatuun

Vanadium® -teräksestä voidaan tehdä noin 25 % jäykempiä koukkuja kuin perinteisestä hiiliteräksestä. Näin koukuista voidaan tehdä kevyitä ja ohutlankaisia. Etuna on hyvä lävistyskyky ja uinnin herkkyys.

ConeCut -teroitus yhdistää onnistuneesti terävyyden, kestävyyden ja laadun. Kartiomainen, erittäin terävä kärki muuttuu kolmiomaiseksi koukun väkästä kohti.

Koukun vahvuus ilmoitetaan kevyimmästä vahvimpaan: X Fine Wire, Fine Wire, 1X Strong, 2X Strong, jne. Yleissääntönä voidaan pitää, että esim. 2X vastaa vahvuudeltaan kahta kokoa suuremman koukun langan vahvuutta kun koukun mitat, langan paksutta lukuun ottamatta, pysyvät muuttumattomina. Fine Wire -koukut ovat erittäin kevyitä ja herkkäliikkeisiä.

Taottu lanka lisää koukun vääntö- ja suoristumiskestävyyttä.

VMC on maailman johtava kolmihaarakoukkujen valmistaja, jonka päivätuotanto noin 4 miljoonaa koukkua. Tämä yli 100 vuotta toiminut yritys on osa Rapala Group -yhtiöitä.