VMC 7310 Super Light Worm Hook

Peremium-laatuluokan VMC 7310 Super Light Worm Hook on erittäin kevyt (Ultra Light) ja herkkäliikkeinen matojigikoukku. Keveydestä huolimatta se on vääntökestävä, koska se valmistettu taotusta Vanadium® -langasta. Laaja Extra Wide -kita ja Z-Lock -muotoilu helpottavat jigien rigaamista.

    Käyttökohteita:
  • jigien kanssa käytettäväksi

  • mm. Carolina ja Texas Rigging

  • kuhalle ja ahvenelle

Vanadium® -teräksestä voidaan tehdä noin 25 % jäykempiä koukkuja kuin perinteisestä hiiliteräksestä. Näin koukuista voidaan tehdä kevyitä ja ohutlankaisia. Etuna on hyvä lävistyskyky ja uinnin herkkyys.

SparkPoint® -teroituksessa koukun kärki on puristettu muotoonsa ja teroitettu kemiallisesti. Koukun kärjen edessä ja takana muotoon puristetut harjanteet jäykistävät koukun kärkeä ja sivuissa olevat energiakanavat lisäävät lävistyskykyä.

Koukun vahvuus ilmoitetaan kevyimmästä vahvimpaan: X Fine Wire, Fine Wire, 1X Strong, 2X Strong, jne. Yleissääntönä voidaan pitää, että esim. 2X vastaa vahvuudeltaan kahta kokoa suuremman koukun langan vahvuutta kun koukun mitat, langan paksutta lukuun ottamatta, pysyvät muuttumattomina. Fine Wire -koukut ovat erittäin kevyitä ja herkkäliikkeisiä.

Taottu lanka lisää koukun vääntö- ja suoristumiskestävyyttä.

VMC on maailman johtava kolmihaarakoukkujen valmistaja, jonka päivätuotanto noin 4 miljoonaa koukkua. Tämä yli 100 vuotta toiminut yritys on osa Rapala Group -yhtiöitä.