Sufix 832 Advanced Superline - Black Mamba

Sufix 832 Advenced Superline värissä Black Mamba on erityisesti hauen viehekalastukseen kehitetty laadukas monikuitusiima. Hauenkalastaja pääsee useimmiten ja erityisesti niiden suurempien kanssa tekemisin, kun sää on matalapaineinen ja pilvinen. Musta-valkoinen Black Mamba on parhaimmillaan juuri silloin näkyen sopivasti kalastajalle ja näyttäen varovaisetkin tärpit. Toisaalta värityksensä ansiosta kirkkaassa, matalassa vedessä vaaniva varovainen haukimamma ei säiky sitä. Black Mamban puolapituus on kasvatettu 150 metriin, jolloin se täyttää kookkaan haukikelan ilman erillistä pohjasiimaa.

832 Advanced Superline -monikuitusiimassa näkyy kahden, omalla toimia-alallaan johtavan valmistajan osaaminen ja tietotaito. Siinä yhdistyy Goretex-kalvostaan tunnetun Gore Inc:n tietämys erikoismateriaaleista yhdistettynä Sufix:in tietotaitoon siimojen valmistuksesta – tuloksena on maailman paras 8-kuituinen monikuitusiima.

Sufix 832 Advanced Superline -ominaisuudet tekevät siitä useimpien mielestä maailman parhaan 8-kuituisen siima:

HELPPO KÄSITELTÄVYYS
Kahdeksasta palmikosta (7 x HMPE ja 1 x GORE™Performance) R8-tekniikalla tehty tiivis rakenne on poikkileikkaukseltaan pyöreä (litteys alle 4%). Siima asettuu tasaisesti kelan puolalle.
Etu: Heitot ovat tarkkoja, sotkuttomia ja tarvittaessa pitkiä.

TASALAATUINEN
Sufix on valmistanut siimoja omalla tehtaallaan yli 35 vuotta. Jokainen valmistuserä tarkistetaan erilaisin testein. Sufix ilmoittaa siimapakkauksissaan laboratoriotesteissä siimasta mitattujen tulosten keskiarvon vetolujuudeksi.
Etu: Hyvä laatu ja pitää lupauksen vetolujuudesta

PITKÄIKÄINEN
On liukas ja kestää hankausta paremmin kuin muut monikuitusiimat Gore Performance -kuidun ansioista. Lähes tunteeton auringon UV -valon vanhentavalle vaikutukselle.
Etu: Säilyttää ominaisuutensa

ERINOMAINEN SOLMUN KESTÄVYYS
Solmunkestävyys on 13-42 % parempi kuin monikuitusiimoissa keskimäärin riippuen siiman paksuudesta ja käytetystä solmusta.
Etu: Paras vetolujuus kun viehe on solmittu siimaan

Sufix 832 Advanced Superline – paras yhteytesi kalaan!