StrikeMaster Lithium 40V -sähköväännin

Uuden sukupolven StrikeMaster Lithium 40V on talvikalastukseen suunniteltu, voimaa ja vääntöä uhkuva sähköväännin. Vuosikymmenten tieto ja kokemus todella näkyy tässä sähkövääntimessä. Teho ei lopu kesken, vaikka tekisit 10” reikiä. Aseta vain talvikäyttöön tarkoitettu Lithium 40V -akku paikalleen ja kairaa! Helppoa, hajutonta ja kätevää.

Talvikäyttöön suunnitellussa ja rakennetussa StrikeMaster Lithium 40V -sähkövääntimessä on nykyaikainen hiiliharjaton sähkömoottori. Kone on varustettu myös suunnanvaihdolla. Koneen ja kairan välissä on planeettavaihteisto (välitys: 15.9-1). Kone saa käyttövoimansa 40 V / 5 Ah Li-ion-akkusta. Talvikäyttöön suunnitellun akun alin käyttölämpötila -25 C. Tätä kylmemmässä kone sammuttaa automaattisesti itsensä akkua säästääkseen.

Koneen mukana tulee akun latausasema, jolla 40 V / 5 Ah Li-ion -akku latautuu 2,5 tunnissa.

Testien mukaan StrikeMaster Lithium 40V -sähköväännin tekee:
- 100 kpl 200 mm reikiä 40 cm jäähän (-18 C)
- 70 kpl 250 mm reikiä 40 cm jäähän (-18 C)

Ergonomiset kahvat, tappokytkin ja LED-valot takaavat käyttömukavuuden sekä -turvallisuuden.

Vääntimen paino 7 kg (ilman kairaa).

StrikeMaster Lithium 40V -sähkövääntimeen käyvät mm. Mora Ice PowerDrill Arctic sekä Mora Ice Nova / Nova Cordless -jääkairat. Katso yhteensopivat varusteet ja varaosat Mora Ice -moottorikairojen yhteensopivuustaulukosta: www.normark.fi/kayttoohjeet-ja-vinkit

Katso esittelyvideo:
youtu.be/m3ZuF-1NGZo: