Rex PowerGrip-pitopurkit

Sensaatiomainen pitovoidesarja, joka on osoittanut ylivoimaisuutensa niin kilpa- kuin kuntohiihdossa. PowerGrip-pitovoiteissa yhdistyvät liistereiden ja purkkivoiteiden parhaat puolet. Voidaan käyttää myös tavallisten purkkivoiteiden alla tuomassa elastisuutta. PowerGrip on erittäin pitävä ja kulutuskestävä. Uusi koostumus tarjoaa entistäkin paremman kulutuskestävyyden.

  • TOIMIVA PITOVOITELU POWERGRIPILLÄ:
    Kun lämpötila on nollan pinnassa ja sataa uutta lunta, saattaa pitovoitelu olla haastavaa. Lähes aina toimiva vaihtoehto on käyttää pohjavoiteena vihreää PowerGripiä (81) ja pintavoiteena punaista fluoripitoa (30). Karhenna pitoalue hiekkapaperilla, laita pienehkö määrä PowerGrip -voidetta suksen pohjaan ja levitä voide lämmittämällä ohueksi kerrokseksi esim. kuumailmapuhaltimella. Tasoita peukalollasi. Parhaiten PowerGrip soveltuu vanhalle lumelle ja uuden lumen kovalle ladulle. Toimii myös pohjavoiteena. Suosittu pitkänmatkan hiihtäjien keskuudessa.

Lue lisää: www.rexskiwax.com

Future Fluor
Rex Future Fluorit ovat PFOA-vapaita, ympäristöystävällisiä ja käyttöturvallisempia fluoriyhdisteitä. Samalla voiteiden suorituskykyä on pystytty parantamaan. Rex Future Fluor -merkinnällä varustetut tuotteet täyttävät vuonna 2020 voimaan astuvat fluorien käyttöä koskevat määräykset.

Värit