Rapala Winter Frost -40°C -lämpösaapas

Rapala Winter Frost on erittäin lämmin, pitkävartinen irtovuorisaapas. Standardin mukainen kylmänkesto on -40°C. Ja mikä parasta, Frost on myös kevyt kävellä! Lämpöeristetty sisävuori on vedettävissä ulos, jolloin se on helppo ja nopea kuivattaa.

Euro-EVA-solumuovista valmistettu saumaton saapas on kevyt. EVA eristää myös lämpöä. Pakkasen kesto on nostettu -40°C -arvoon lämpövuoren avulla. Myös saappaan pohja on riittävän paksu eristämään maasta huokuvaa kylmyyttä. Vuori on helppo irrottaa ja kuivata käyttövalmiiksi seuraavaa käyttöä varten.

Kalastaja käyttää vuoden aikana useampia erilaisia kenkiä harrastuksessaan. Olosuhteista vaativin on talvi - Suomen talvessa kenkien tulee olla riittävän lämpimät ja luonnollisesti vesitiiviit. Paras mahdollinen materiaali talvikalastajan kenkiin on EVA (etyylivinyyliasetaatti) -kevytsolukumi. EVA on erittäin kevyttä ja hyvän lämmönerityskyvyn omaavaa materiaalia.

EVA-solumuoveissa on eroa!
Rapala®-lämpösaappaissa käytetään eurooppalaista huippulaadukasta EVA-kevytsolukumia, joka ei haurastu, lohkea tai kovetu pakkasessa. Rapala®-lämpösaappaat valmistetaan EU:n alueella sijaitsevissa tehtaissa

Mitoitus
Frost-lämpövuorisaappasta kannattaa valita normaalia kenkäkokoasi 2 numeroa suurempi koko.