Rapala Winter Medium -30°C -lämpösaapas

Rapala Sportman's Winter Boot Medium -30°C -lämpösaappaat ovat juuri oikea valinta viileille keleille. Ne ovat kevyet, vedenpitävät ja lämpimät. Saappaan huopavuori pitää jalan lämpimänä ja sen voi myös tarvittaessa vetää ulos saappaasta esimerkiksi kuivumaan.

Kalastaja käyttää vuoden aikana useampia erilaisia kenkiä harrastuksessaan. Olosuhteista vaativin on talvi - Suomen talvessa kenkien tulee olla riittävän lämpimät ja luonnollisesti vesitiiviit. Paras mahdollinen materiaali talvikalastajan kenkiin on EVA (etyylivinyyliasetaatti) -kevytsolukumi. EVA on erittäin kevyttä ja hyvän lämmönerityskyvyn omaavaa materiaalia. Rapala® -talvisaappaat ovat lisäksi täysin saumattomia ja 100 % vesitiiviitä. Lämmönerityskyky viimeistellään sisähuovilla. Ne ovat irrotettavat, joten niiden kuivaaminen on helppoa.

Huom! Rapala® -lämpösaappaissa käytetään eurooppalaista huippulaadukasta EVA-kevytsolukumia joka ei haurastu, lohkea tai kovetu pakkasessa. Rapala® -lämpösaappaat valmistetaan EU:n alueella sijaitsevissa tehtaissa.

    Vinkkejä lämpösaappaiden käyttöön
  • Irrota huopa saappaasta ja pue se ensin jalkaasi. Pue vasta tämän jälkeen saapas.

  • Muista, että puuvillasukat eivät kuulu lämpimään pukeutumiseen.

  • Ota huovat pois saappaasta käytön jälkeen, jolloin ne kuivuvat nopeasti.

  • EVA-kevytsolukumi kutistuu lämmetessään. Anna kenkien kuivua huonelämpötilassa.