Rapala UR EVO EZ Cut

Rapala UR EVO EZ Cut 155 Extra long -jääpora - sähkövääntimille optimoitu Rapala UR EVO EZ Cut 155 Extra long -jääkaira on suunniteltu paksuun jäähän. Tämän kotimaisen kairan toimivuutta on testattu Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapissa eri olosuhteissa kahden talven ajan. Toimii!

Mikä tekee Rapala UR EVO EZ Cut 155 Extra long -jääkairasta ”Lappi-kairan”?
- Erikoispitkä kierre helpottaa kairaamista paksun jääkerroksen läpi.
- Kairan kokonaispituus on optimoitu sähköväänninkäyttöön keskipitkälle kairaajalle. Kiinteä rakenne tekee kairaamisesta tehokasta. Erillisiä jatkopaloja tarvitaan vain poikkeusolosuhteissa.
- Patentoidut, moottorivääntimille optimoidut kaarevat EZ Cut Power Auger -teräpalat tekevät maksimimäärän reikiä yhdellä latauksella.
- Koska tunturissa voi tapahtua mitä tahansa, kairassa on vaihdettava teräksinen EVO-kruunu sekä Power Auger EZ Cut -teräpalat. Jos kairaat vahingossa kiveen, voit vaihtaa teräpalat tai koko kruunun teräpaloineen heti jäällä. Tähän tarvitset varakruunun ja/tai teräpalojen lisäksi lenkkiavaimen (8 mm teräpalojen ruuvit ja 10 mm kruunun ruuvit). Halkaisijaltaan 155 mm reiästä mahtuu ylös reilumpikin taimen tai rautu. Kairassa on valmis sovite sähkövääntimelle sekä avantoonputoamissuoja.

Suosittelemme käyttämään vähintään 18 voltin laadukasta akkuväännintä, jossa tulee ehdottomasti olla lisäkahva.

Varateräpala: 52KL-SB0045 / 6416038104629

Rapala UR -jääkairat ovat aikojen saatossa voittaneet useita kairatestejä. Kotimaiset Rapala UR -jääkairat valmistetaan Jyväskylässä. Rapalan oman tehtaan etuja ovat tasalaatuinen teollinen tehdastuotanto, tehokas laadunvalvonta ja nopeampi tuotekehitys. Uuden tehtaan myötä on otettu käyttöön uuden vuosituhannen valmistustekniikkaa, mikä takaa tasaisen laadun.