Rapala UR EVO Basic HDA -akkuporakonesovitin

Rapala UR EVO Basic HDA -akkuporakonesovittimen avulla voit käyttää Rapala UR -jääkairaasi akkuporakoneen vauhdittamana. Sovittimen maksimi väntömomentti on 100 Nm. Sopiva akkuväännin on esimerkiksi Makita DHP 458, jonka maksimivääntö on 58 Nm. Kairakäytössä akkuporakoneen vääntömomentti kannattaa säätää riittävän löysälle tapaturmariskin välttämiseksi. Säädä porakoneen momentti siten että kaira puree kevyesti jäähän, mutta juuttuessaan ”ei lyö ranteille”. Rapala UR EVO Basic HDA –akkuporakonesovitin käy kaikkiin suoriin Rapala UR EVO -kairoihin, joissa on irrotettava veivi (ei taittomallit).

Rapala UR EVO -tuotteet
Uuden sukupolven Rapala UR EVO -jääkairat edustavat suomalaista innovaatiota, tietotaitoa ja kairaperinnettä sekä nykyaikaisen tuotantotekniikan osaamista. Lopputulos on uuden sukupolven tehokaira, joka on ergonomisempi, kevyempi ja tehokkaampi.

Uusi kairatehdas Suomeen
Rapala perusti uuden tehtaan Jyväskylään jääkairojen tuotantoon. Oman tehtaan etuja ovat tasalaatuinen teollinen tehdastuotanto, tehokas laadunvalvonta ja nopeampi tuotekehitys. Uuden sukupolven Rapala UR EVO -kairojen valmistuksessa käytetään uuden tyyppisiä, moderneja ratkaisuja. Uuden tehtaan myötä on otettu käyttöön uuden vuosituhannen valmistustekniikkaa ja parempia ratkaisuja, kuten EVO SC-teräkruunut ja SC2-ruostumattomat vaihtoterät.