Rapala SUURI KALASTUSKESÄ -kampanjapaketti

Uutuustuote

Suuri Kalastuskesä -kisapakettiin on valioitu neljä erikoisväristä ottiviehettä suomalaiseen kalastukseen. Pakettiin valitut vieheet antavat erittäin hyvät mahdollisuudet koukuttaa kotimaisia petokojamme – ahven, kuha ja hauki. Nappaa mukaan vieheet ja suuntaa vesille ja osallistumaan Suuri Kalastuskesä 2022 -kisaan sekä viikkopalkintojen arvontaan (ohjeet paketissa).

Suuri Kalastuskesä -kampanjapaketti sisältää seuraavat vieheet ja tuotteet:

Rapala Rippin' Rap 06 (6 cm/14 g) erikoisvärisenä
Rapala Rippin’ Rap on erittäin tehokas ja monipuolinen, nopeasti uppoava, uintilistaton vaappu. Uintiliike on tiheää tärinää ja räminäkuulien tirinää. Voimakkaan uintiliikkeen tuntee vavan kärjessä asti. 6 cm koko kelpaa niin ahvenelle, kuhalle kuin hauelle.

Vinkit:
Heitä ja kelaa! Voit aloittaa kelauksen heti vieheen osuessa veteen tai antaa sen vajota haluttuun syvyyteen ennen kelauksen aloittamista. Erityisesti ahvenelle ja hauelle kelausnopeus saa olla ripeää tai nopeaa. Vaihtele kelausnopeutta heiton aikana.
Jigaa! Anna Rippin’ Rapin vajota pohjaan, kelaa pari kammen kierrosta ja antaa taas vajota pohjaan. Erittäin tehokas uitto pohjan lähellä oleileville kuhille ja hauelle.
Uistele! Moottoriuistelussa Rippin’ Rap kannattaa sijoittaa lyhyeen 5-8 metrin siimaan heti potkurivirran sivuun.

Rapala Ultra Light Crank (3 cm/4 g) erikoisvärisenä
Erä-lehti antoi Rapala Ultra Light Crank -vaapulle ”VUODEN VIEHE AHVENELLE” -maininnan. Vieheessä on kelluva runko, jolloin pidemmissä pysäytyksissä se alkaa kohota pintaa kohti. Vaapun uinti on rajua tirraavaa potkua, joka ei jää ahvenelta huomaamatta. Tällä pikkujättiläisellä voit heittokalastaa sekä vetouistella. Uittoa kannattaa elävöittää nopeutta muuttelemalla, sekä katkottamalla uintia nopein pysäytyksin.

Rapala Team Esko (7 cm/6 g) erikoisvärisenä
Team Esko on todellinen petokalaviehe, koska sillä on erittäin hyvät mahdollisuudet saada kuhan, hauen ja ahvenen lisäksi myös taimen ja lohi! Team Esko on balsarunkoisena herkkäuintinen, mutta se kestää kovaa virtaa ja suuria vetonopeuksia. Heittokalasta tai käytä vetouistelussa.

Rapala Scatter Rap Minnow erikoisvärisenä
Rapala Scatter Rap Minnow -vaapun puolelta toiselle sinkoileva liike matkii pakenevan saaliskalan uintia. Aivan kuten pikkukala, vaappu pyrkii oikealle ja vasemmalle, epäsäännöllisesti poukkoillen. Ja aivan kuin pikkukala, myös Scatter Rap Minnow kuuluu kuhan, ahvenen ja hauen ruokalistalle. Parhaimmillaan vetouistelussa.

Rapala mittatarra
Suuri Kalastuskesä- pakkauksessa on myös Rapala-mittatarra. Se on metrin pituinen. Mittatarran voi kiinnittää vaikkapa veneeseen, jolloin se on käyttövalmiina ennätysahventasi varten.

Nyt kaikki vesille kalastamaan, nauttimaan ja kisailemaan! Kireitä Siimoja!

Muista osallistua Suuri Kalastuskesä 2022 -kuvakilpailuun:
https://www.rapala.fi/suurikalastuskesa