Rapala Shadow Rap® Shad

Vieheen uittaminen voi olla myös erittäin hauskaa ja palkitsevaa. Rapala Shadow Rap Shad -vaappu on juuri sellainen viehe. Se tottelee heittokalastajan käskytystä nöyrästi, ja osaava kalastaja voi vaikuttaa sen uintiin merkittävästi tilanteen ja olosuhteen mukaisesti. Rungoltaan korkeakylkisen ja pysäytettynä hitaasti kohoavan vaapun saa kääntymään lähes 180 astetta takaisin tulosuuntaan. Näin uittaen Rapala Shadow Rap Shadin saa pysymään petokalan oletetulla iskualueella pidempään.

Rapala Shadow Rap Shad näyttää maistuvat niin kuhille kuin ahvenillekin. Ominaisuuksistaan johtuen se soveltuu myös vaappujigaukseeen (www.kireitasiimoja.fi/vaappujigaus).

Johtuen korkeista kyljistään ja uintiliikkeen monipuolisuudesta, Rapala Shadow Rap Shad 09 (9 cm/12 g) maistuu myös rouheamman kokoisille tai itseasiassa kymppikerhonkin hauille erinomaisen hyvin.

Kaikki uintilistalliset Rapala-vaaput on koeuitettu ja uintiliike on käsin viritetty. Rapala-vaapuissa käytetään laadukkaita VMC-koukkuja.

Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

Katso myös esittelyvideot:
https://youtu.be/qRF8sRBQLTQ
https://youtu.be/A-mjo2kT298
https://youtu.be/gmZ2S4KQWjY

Värit

Videot