Rapala Scatter Rap® Glass Shad

Rapala Scatter Rap Glass Shad -vaapussa yhdistyy kolme merkittävää ominaisuutta, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen:
- raju, potkiva runkouinti
- Scatter-vaappujen satunnaiset sivusyöksyt puolelta toiselle, mikä muistuttaa pakenevan saaliskalan paniikinomaista singahtelua
- läpikuultavat värit, jotka muuttuvat ympäristön mukaan

”Pakenevan saaliskalan uintiliike”, jossa vaapun rungon potkuun ja kiertoon yhdistyy satunnaiset sivusyöksyt puolelta toiselle, aiheuttaa reaktiohyökkäyksiä, vaikka kala ei olisikaan syönnöksellä. Heikolla syönnillä läpikuultavuuden lisääminen auttaa saalispussin kartuttamisessa. Läpinäkyvän rungon ansiosta värit ovat myös läpikuultavia ja ne muuttuvat ympäristöolosuhteiden (veden väri, valo, pohjan väri, jne.) mukaan. Rungon korkean, särkimäisen sivuprofiilin veteen aiheuttama paineaalto ”kuuluu” kauas yhdessä muovirungon sisään asennettujen räminäkuulien kanssa.

- Kestävä, läpinäkyvä (useimmissa väreissä) muovirunko
- Scatter -uintilista
- Pakenevan saaliskalan puolelta toiselle satunnaisesti hakeva uintiliike ja rajusti potkiva runkoliike
- Räminäkuulat kuuluvat kauas
- Suspending- eli keijuva runko eli kun vaappu pysäytetään, se jää paikoilleen nousematta pintaan tai vajoamatta pohjaan
- Pitkäheittoinen
- Sopii kaikkien petokalojen kalastamiseen
- VMC® Black Nickel Round Bend -koukut
- uintisyvyys 3-4,2 metriä
- paino 12 g
- rungon pituus: 7 cm

Uintilistalla varustetut Rapala-vaaput on koeuitettu ja uintiliike on käsin viritetty. Rapala-vaapuissa käytetään laadukkaita VMC-koukkuja.

Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

Tutustu videoesittelyyn: https://youtu.be/F0Spd1qdeFU

Värit

Videot