Rapala Rattlin’ Rap

Rapala Rattlin’ Rap on todellinen klassikkovaappu, joka aukaisee petokalan suun vuorenvarmasti myös tänä päivänä. Rapala Rattlin’ Rap -vaapun rungon sisällä on kourallinen kuulija, joiden helinä ja kolina herättää syvemmässäkin koomassa uinuvan petokalan. Vieheen uinti on tiuhaa värinää, joka välittyy veteen pystysuorien, korkeiden kylkien kautta kalan kylkiviiva-aistia hellien. Uintilistattoman rakenteensa ansiosta Rapala Rattlin’ Rap -vaappu on myös pitkäheittoinen.

Rapala Rattlin’ Rap käy niin vetouisteluun kuin heittokalastukseen.

Heitettäessä:

Vajota vaappu haluttuun syvyyteen ja uita kelausnopeutta vaihdellen. Erityisesti ahven pitää nopeasti vauhdista, joten välillä erittäin nopea uitto on avain onneen.

Voit käyttää myös jigikalastuksesta tutuksi tullutta uittoa. Vajota Rattlin’ Rap pohjaan. Nosta viehe pohjasta vapaa ja kelaa käyttäen. Anna vajota pohjaan. Toista koko uiton ajan tai niin kauan kunnes kala tärppää – olennaista uitossa on pohjakontaktin säilyttäminen.

Vetouistelussa:

Jos uistelet moottoria käyttäen, viritä yksi tai kaksi Rattlin’ Rap -vaappu 5…8 metriä veneen taakse heti moottorivirran viereen tai alle.

Vinkki: Rapala Rattlin’ Rap -vaappu pitää melkoista kolinaa ja tirinää uidessaan. Mikäli joudut kalastamaan paikkoja, joissa joku muu on käynyt hetkeä aiemmin - kokeile ääniviehettä. Tällä taktiikalla on voitettu mm. heittokalastuksen SM-kisat.

Rapala-vaapuissa käytetään laadukkaita VMC-koukkuja.Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

Katso videoesittely: https://youtu.be/2EOQLCqPW10

Värit

Videot