Rapala Original Floater 07 – The First Five w Wooden Gift Box

Uutuustuote

Rapala-vaappu on arvostettu lahja

Rapala-vaaput ovat aina oiva lahja kalastusta harrastavalle merkkihenkilölle, olipa kyseessä syntymäpäivät tai vaikkapa valtiovierailu. Vieheet on pakattu laadukkaaseen, kotimaiseen puurasiaan. Rasian kannessa on polttopainettu Rapala-logo. Nämä uistimet ovat sellaisessa maailmanmaineessa, että kuka tahansa kalastusta harrastava osaa niitä arvostaa niin koti- kuin ulkomailla!

Rapala-vaaput
Vuonna 1936 Lauri Rapala suunnitteli Rapala-uistimen, josta vuosien mittaan kehittyi nykyisin koko kalastavan maailman tuntema Original Floater. Vuonna 1945 oli saatavana värit S (silver/”muikku”) ja G (gold/”savumuikku”). Myöhemmin vuonna 1965 värikarttaan lisättiin väri B (Rapala’s blue, ”Rapalan sininen”). Rapalan ensimmäinen ärsytysväri GFR (Gold Fluorecent Red, ”ambulanssi”) lisättiin tuotanto-ohjelmaan 1971. Perinteistä ahven-väriä (P, perch) saatiin odottaa aina vuoteen 1977 asti.

Tänä päivänä Rapala Original Floater on kautta aikojen eniten myyty vaappu maailmassa. Se on pysynyt kalastajien suosiossa sukupolvelta toiselle eikä vähiten legendaarisen kalastavuutensa vuoksi. Rapala Original Floater -vaappua voikin sanoa maailman luotetuimmaksi uistimeksi.

Rapala First 5 -lahjarasian sisältö
Original 9 cm G (Gold/”savumuikku”)
Original 9 cm GFR (Gold Fluorecent Red/”ambulanssi”)
Original 9 cm S (Siver/”muikku”)
Original 9 cm P (Perch/”ahven”)
Original 9 cm B (Rapala’s Blue/”Rapalan sininen”)

+ Lisäksi rasia sisältää Rapalaan ja näihin väreihin liittyvää historiatietoa.