Rapala Minnow Spoon® Weedless

Testimenestyjä

Maailman paras ruohikkouistin

Ruohikkouistin Rapala Minnow Spoon Weedless on ruohikossa kuin kotonaan. Se on ehdottomasti markkinoiden tehokkain ruohikkouistin – siitä kertoo myös Erä-lehden testivoitto!

Ruohikkosuojattuna Minnow Spoon puikkelehtii kaislikoissa, kimaltelee tuppaiden välissä, painuu välillä hieman syvemmälle tai sinkoutuu kasvien ohjaamana kohti pintaa. Se ei juutu kiinni tiheässäkään kasvustossa. Lisätehoa kalastukseen saat pitämällä reiluja taukoja kelauksessa siten, että viehe vajoaa pohjaan ruohojen väliin etsimään saalista pohjan taskuista ja kulmista. Kalasta erityisen tarkasti ruohikon aukkokohdat ja reunat. Yleensä tärppiä ei tarvitse kauaa odottaa!

Minnaria ahvenelle!
Pieni Rapala Minnow Spoon Weedless 05 on ruovikkosuojattu samoin kuin hauelle tarkoitetut isoveljensä (7 cm, 8 cm ja 10 cm). Tätä pientä ”Minnaria” kannattaa tarjota ahvenelle! Se onkin yksi niistä harvoista vieheistä, joilla voi pyytää ahventa kaislikosta ja ruovikoista. Varsinkin kesällä ja alkusyksystä kaislikoista voi tavoittaa todella rouheita ahvenia.

Kokoon katsomatta Rapala Minnow Spoon Weedless -viehettä käytettäessä on varmaa, että haukia tulee. Suosittelemme kevyen (!!!) perukkeen käyttöä myös ahvenen kalastuksessa.

ERÄ-LEHTI: VUODEN HAUKIVIEHE 2019 Erä-lehti/Ruohikkosuojatut haukivieheet: TESTIVOITTAJA !

Värit