Mora Ice Expert Pro 200 mm / 8 " -jääkaira

Kotimainen, aktiivikäyttöön soveltuva Mora Ice Expert Pro 200 mm -käsikaira on tarkoitettu ismete-kalastukseen, madepilkille sekä muihin tarkoituksiin joissa tarvitaan reilun kokoinen reikä jäähän.

Mora Ice Expert Pro -jääkairan varsi on teleskooppinen, joten kairan kokonaispituus on säädettävä kairaajan mieltymysten mukaisesti. Lisäksi kairan runko taittuu pieneen kuljetuspituuteen, jolloin se mahtuu kätevästi ahkioon, auton peräkonttiin tai vaikka reppuun. Taitettuna kaira on tasapainoinen ja helppo kantaa mukana. Veivissä olevat kahvat ovat ergonomisesti muotoiltu ja ne tukevat kättä alhaalta päin. Mora ICE -jääkairojen kahvat on laakeroitu eli ne pyörivät kevyesti ja näin helpottavat kairaamista.

Irrotettavat ja nopeasti vaihdettavat kaarevat teräpalat on helppo pitää aina terävinä. Mikäli kairaat vaikkapa kiveen, voit vaihtaa teräpalat heti jäällä. Tarvitset vain varateräpaketin ja 8 mm lenkkiavaimen repun taskuun.

Mora ICE -jääkairoihin on saatavana kattava valikoima lisäosia, joiden avulla voit lisätä kairan käytettävyyttä. Saatavana on mm. teriä, teräpaloja, teräsuojia, jne. Katso yhteensopivat varusteet ja varaosat yhteensopivuustaulukosta: www.normark.fi/kayttoohjeet-ja-vinkit