Minn Kota Ultrex 112 Mega Down Imaging BT

Minn Kota Ultrex - astu Ultrex-jalkapedaalille niin tiedät mitä ohjaustehostin tarkoittaa sähkökeulamoottorissa! Ultrexissa on Minn Kotan herkin ja intuitiivisin jalkapedaaliohjaus markkinoiden parhailla GPS-ominaisuuksilla maustettuna. Taivasankkuri (Spot-Lock) älykkäällä siirtymä (Jog) -toiminnolla, Bluetooth-yhteydet ynnä muut i-Pilot LINK -ominaisuudet ja nostoavustin tekevät Minn Kota Ulterxista vertaansa vailla olevan kokemuksen.

Nyt myös Humminbird MEGA Down Imaging -anturi suoraan Minn Kota Ultrex -sähkökeulamoottorin sisään rakennettuna - ei erillistä anturin kiinnitystä ja kaapelin vetoa, puhumattakaan särkymättömän komposiittikuoren tuomasta suojasta! Saat täydet MEGA Down Imaging -ominaisuudet käyttöösi yhteensopivassa Humminbird-kaikuluotaimessasi ennen näkemättömän helposti.

Minn Kota Ultrex MDI on saatavilla järeänä 112 lbs/36 V versiona. Digital Maximizer pidentää ajoaikaa ja Weedless Wedge 2 potkuri siirtää moottorin tehon luotettavasti veteen ruovikkoisissakin olosuhteissa

OMINAISUUKSIA:
MEGA Down Imaging -anturi sisään rakennettuna
Bluetooth-yhteydet
Vesityyppi: vain makea/järvivesi
Weedless Wedge 2 -potkuri
Komposiittiriki
Digital Maximizer
Akun varaustilan näyttö