Minn Kota Ulterra Mega Down Imaging BT

Ulterra on keula-asenteisten sähkömoottoreiden ehdoton ykkönen. Ulterra yllättää huikeilla nosto- ja laskuominaisuuksillaan: sähkötoiminen ja kaukosääteinen moottorin nosto- ja laskumekanismi sekä sähkötoiminen rikipituuden säätö tekevät Ulterran käytöstä juhlaa. Bluetooth-yhteydet entistä helpompien laitekokonaisuuksien muodostamiseen sekä moottorien ohjaamiseen älypuhelinsovelluksella!

Nyt myös Humminbird MEGA Down Imaging -anturi suoraan Minn Kota Ulterra -sähkökeulamoottorin sisään rakennettuna - ei erillistä anturin kiinnitystä ja kaapelin vetoa, puhumattakaan särkymättömän komposiittikuoren tuomasta suojasta! Saat täydet MEGA Down Imaging -ominaisuudet käyttöösi yhteensopivassa Humminbird-kaikuluotaimessasi ennen näkemättömän helposti.

Lisäksi Ulterrassa on erittäin tarkat ja joustavat ohjaustoiminnot, joihin voit käyttää joko kätevää i-Pilot/i-Pilot Link -järjestelmää tai ergonomisesti muotoiltua jalkapedaalia. Jos Minn Kota -moottorien käyttö on ollut jo ennestään nautinto, Ulterra nostaa takuulla riman vielä entistä korkeammalle tasolle!

i-Pilot/i-Pilot LINK -järjestelmät: Bluetooth-yhteyksien ja erillisen suunta-anturin avulla taivasankkuri pitää veneen entistä tarkemmin paikoillaan ja ohjaus- ja seurantatoiminnot ovat vertaansa vailla!

Rikkoutumaton komposiittiriki edustaa taattua Minn Kota -huippulaatua. Digital Maximizer -ominaisuus takaa jopa 5 kertaa pidemmän akun keston yhdellä latauksella!

Svh. 3998,- (Ulterra MEGA Down Imaging i-Pilot Bluetooth)
Svh. 4198,- (Ulterra MEGA Down Imaging i-Pilot LINK Bluetooth)

OMINAISUUKSIA:
MEGA Down Imaging -anturi sisään rakennettuna
Bluetooth
Vesityyppi: vain makea/järvivesi
Weedless Wedge 2 -potkuri
Komposiittiriki
Digital Maximizer
Akun varaustilan näyttö