Minn Kota Terrova Mega Down Imaging BT

Terrova MEGA Down Imaging BT on keula-asenteisten sähkömoottoreiden eliittiä. Todella helppokäyttöinen mekaanisesti avustettu lasku- ja nostomekanismi, joka on erinomaisen miellyttävä ja kevyt käyttää. Erittäin tarkat ohjaustoiminnot i-Pilot/i-Pilot LINK -järjestelmän avulla tekevät moottorin käytöstä nautinnon! Rikkoutumaton komposiittiriki edustaa Minn Kota -huippulaatua. Digital Maximizer -ominaisuus takaa jopa 5 kertaa pidemmän akun keston yhdellä latauksella!

Nyt myös Humminbird MEGA Down Imaging -anturi suoraan Minn Kota Terrova -sähkökeulamoottorin sisään rakennettuna - ei erillistä anturin kiinnitystä ja kaapelin vetoa, puhumattakaan särkymättömän komposiittikuoren tuomasta suojasta! Saat täydet MEGA Down Imaging -ominaisuudet käyttöösi yhteensopivassa Humminbird-kaikuluotaimessasi ennen näkemättömän helposti.

i-Pilot tuo luksusluokan käyttömukavuutta ja upeita GPS-ominaisuuksia! i-Pilot on GPS-pohjainen moottorin sisällä oleva yksikkö, jota ohjataan langattomasti kauko-ohjaimella/älypuhelimella+sovelluksella Bluetoothin avulla. i-Pilot on hyödyllinen ja monipuolinen laite veneilevälle kalamiehelle: vene voidaan esimerkiksi ankkuroida GPS-paikannuksen avulla, jolloin asetettu ns. taivasankkuri säästää kalamiehen aikaa ja voimia itse kalastukseen. Lisäksi i-Pilot-ohjausjärjestelmällä voidaan ohjata venettä ja tallentaa kuljettuja reittejä. Näin hyväksi todettu kalapaikka tai -reitti voidaan ajaa tarkasti uudestaan, keskittyen ainoastaan kalastukseen esimerkiksi rantaviivaa myötäillen. Satamassa veneen siirtäminen trailerilta vesille on nopeaa ja saa kalakaverit ihmettelemään: kippari voi helposti ”taivasankkuroida” veneen kauemmaksi veneluiskasta odottamaan siksi aikaa kun ajaa auton ja trailerin pois rampilta!

i-Pilot/i-Pilot LINK -järjestelmät: Bluetooth-yhteyksien ja erillisen suunta-anturin avulla taivasankkuri pitää veneen entistä tarkemmin paikoillaan ja ohjaus- ja seurantatoiminnot ovat vertaansa vailla!

Minn Kota Terrova on saatavilla kolmena eri variaationa, joista 112lbs/36 V -versio tuottaa järeän työnnön isommallekin veneelle!
Svh. 3198,- (Terrova 80 MEGA Down Imaging i-Pilot Bluetooth)
Svh. 3398,- (Terrova 80 MEGA Down Imaging i-Pilot LINK Bluetooth)
Svh. 4198,- (Terrova 112 MEGA Down Imaging i-Pilot Bluetooth)

OMINAISUUKSIA:
MEGA Down Imaging -anturi sisään rakennettuna
Bluetooth
Vesityyppi: vain makea/järvivesi
Ohjaus: i-Pilot tai i-Pilot LINK ja jalkapedaali
Weedless Wedge 2 -potkuri
Komposiittiriki
Digital Maximizer
Akun varaustilan näyttö