Minn Kota Riptide Ulterra BT

Ulterra on keula-asenteisten sähkömoottoreiden ehdoton ykkönen! Ulterra yllättää huikeilla nosto- ja laskuominaisuuksillaan: sähkötoiminen ja kaukosääteinen moottorin nosto- ja laskumekanismi sekä sähkötoiminen rikipituuden säätö tekevät Ulterran käytöstä juhlaa. Bluetooth-yhteydet entistä helpompien laitekokonaisuuksien muodostamiseen sekä moottorien ohjaamiseen älypuhelinsovelluksella!

Riptide Ulterra on suunniteltu erityisesti suolavesiympäristöön. Riptide Ulterra -moottorissa on erittäin tarkat ja joustavat ohjaustoiminnot, joita käytetään uudistetulla ja kätevällä i-Pilot/i-Pilot LINK -järjestelmällä. Jos Minn Kota -moottorien käyttö on ollut jo ennestään nautinto, Ulterra nostaa takuulla riman vielä entistä korkeammalle tasolle!

i-Pilot/i-Pilot LINK -järjestelmät: Bluetooth-yhteyksien ja erillisen suunta-anturin avulla taivasankkuri pitää veneen entistä tarkemmin paikoillaan ja ohjaus- ja seurantatoiminnot ovat vertaansa vailla!

Rikkoutumaton komposiittiriki edustaa taattua Minn Kota -huippulaatua. Digital Maximizer -ominaisuus takaa jopa 5 kertaa pidemmän akun keston yhdellä latauksella!

Svh. 3698,- (Riptide Ulterra 80 i-Pilot Bluetooth)
Svh. 4398,- (Riptide Ulterra 80 i-Pilot LINK Bluetooth)
Svh. 4398,- (Riptide Ulterra 112 i-Pilot Bluetooth)