Humminbird MEGA 360 Imaging - Ultrex

UutuustuoteTestimenestyjä

Löydät kalat ja pohjanmuodot valokuvamaisen tarkasti! Humminbird MEGA 360 imaging -vedenalainen tutka toimii anturina Humminbird-laitteille josta saadaan näytölle upeaa valokuvamaista viistokaikukuvaa vedenalaisesta maailmasta kaikkiin suuntiin veneen ympärillä. MEGA 360 Imaging-laitteen ympyrän muotoinen jonka koko on jopa 38 m veneesi ympäriltä. MEGA 360 Imaging Ultrex -mallin voi kiinnittää suoraan Minn Kota Ultrex -keulasähkömoottoriin tai sitä voi käyttää myös kätevästi siirrettävän Minn Kota -anturitelineen kanssa. Humminbird MEGA 360 Imaging kuva päivittyy näytölle samaan tapaan kuin vedenpäällinen tutkakuva.

Luotausnäkymän voi rajata myös esimerkiksi 10° sektoriksi veneen eteen, jolloin käytössä on tarkka näköala kaikkeen mitä veneen edessä on, pohjasta pintaan asti. MEGA 360 toimii myös perinteisenä viistoluotausanturina MEGA-tarkkana silloinkin. 10x zoom-toiminto helpottaa löydettyjen kohteiden tarkastelua. Humminbird-luotaimen jaetussa ruutunäkymässä voit käyttää 360 näkymää vaikka karttanäkymän kanssa rinnakkain. Humminbird MEGA 360 Imaging on upea työkalu meripelastustöihin, vedenalaiseen tutkimustyöhön ja kalastamiseen!


HUMMINBIRD MEGA 360 IMAGING – NYT MEGA-TARKKUUDELLA


360° näyttävä vedenalainen tutka on nyt siirtynyt MEGA-tarkkuuteen. Kauan odotettu uutuus julkistettiin ICAST 2019 kalastusmessuilla Wischonsissa USA:ssa ja voitti siellä NEW PRODUCT SHOWCASE -palkinnon. 360 MEGA Imaging näyttää yli kolme kertaa tarkemmin kuin perinteinen 455 kHz luotaus. Luotausnäkymän voi rajata myös esimerkiksi jopa 10° sektoriksi veneen eteen, jolloin käytössä on tarkka näköala kaikkeen mitä veneen edessä on, pohjasta pintaan asti!. Valittavanasi on kuusi luotausnopeutta.

MEGA 360 Imaging yhteensopivat Humminbird-laitteet:
Kaikki Solix-sarjan mallit, Helix-mallistosta: Helix 8 MEGA SI+ G3N/G4N, Helix 9 MEGA DI+ G3N/G4N, Helix 9 MEGA SI+ G3N/G4N,
Helix 10 DI+ G3N/G4N, Helix 10 MEGA SI+ G3N/G4N, Helix 12 MEGA DI+ G3N/G4N, Helix 12 MEGA SI+ G3N/G4N.

360 MEGA Imaging ominaisuuksia voi laajentaa Humminbird Heading Sensor -lisälaitteella, jolloin mahdollistetaan reittipisteiden näkyminen sekä niiden tekeminen 360 näkymässä. Samat ominaisuudet saadaan käytöön kun laite on liitetty Minn Kota LINK -koneen kanssa.

Rungon pituus: 97cm

ONE BOAT NETWORK - TÄYDELLINEN KOKONAISUUS VENEESEESI!


360 MEGA Imaging on osa “One Boat Network” -yhteensopivaa tuoteperhettä. ”One Boat Network” yhdistää Humminbird-luotaimet, Minn Kota LINK -keulasähkömoottorit , Humminbird Chirp -tutkat, Cannon-takilan sekä Minn Kota Talon -matalavesiankkurin kalastajalle yhteentoimivaksi kokonaisuudeksi.


Tutustu lisää: www.normark.fi/360
Huomioi tämä käyttäessäsi useita antureita


Mikäli MEGA 360 -yhteys katkaistaan luotaimeen irroittamalla anturin johto sammuttamatta laitetta, luotain saattaa vaurioitua pysyvästi.
Mikäli käytetään useampaa anturia samanaikaisesti, paras liitos luotaimeen on anturijohdot yhdistävä Y-kaapeli (Helix-luotaimet 19HU-TT7201071, Solix-luotaimet 19HU-TT7201081). Tämä mahdollistaa jatkuvan molemman anturin hyödyntämisen eikä anturijohdon vaihtaminen kesken kalastuksen tuota ongelmia.
HUOM. Tutustu asennusohjeeseen (FIN) >>
HUOM. Lue laajempi ohjekirja MEGA 360 installation guide (ENG) >>

Katso lähin jälleenmyyjäsi >>

Katso video Humminbird MEGA 360 Imaging -laitteesta (ENG):