Cannon Digi-Troll 10

USA:n suurilla järvillä kehitetyt Cannon -takilat ovat maailman käytetyimmät. Cannon-takilat on valmistettu laadukkaasta Lexan™ -komposiittimateriaalista, joka on samaan aikaan sekä erittäin vahvaa että kevyttä. Metalliosat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten voit käyttää näitä takiloita huoletta myös suolaisessa vedessä. Takiloiden muotoiluun on panostettu, joten ne ovat kooltaan kompakteja eivätkä ole tiellä veneessä liikuttaessa tai kalaa väsytettäessä.

Digi-Troll 10 on maailman nopein sähkötakila: 76 m/min! Voit asettaa Digi-Troll 10 syvätakilan liikkumaan kahden syvyysalueen välillä, tai lisävarusteena myytävän Digi-Troll -syvyysanturin avulla seuraamaan pohjan muotoja (Bottom Track). Jopa 6 Digi-Troll -syvätakilaa voidaan yhdistää lisävarusteena myytävillä linkityskaapeleilla toimimaan samanaikaisesti. Cannon sähkötakiloiden PIC (Positive Ion Control) -ominaisuus luo vedessä takilan vaijerin ympärille positiivisen ionikentän, joka houkuttelee saaliskaloja. Digi-Troll 10 -malleissa PIC on säädettävissä!

Turvallisuutta ja nopeutta takilan käyttöön tuo Short Stop -ominaisuus, jonka avulla painon nosto on helppoa ja yksinkertaista, eikä paino pääse aiheuttamaan kolhuja veneeseen. Digi-Troll 10 on ostos, jota et kadu!