Humminbird Tuotemerkki

Näe kalat ja pohjanmuodot reaaliajassa, ennennäkemättömän tarkalla MEGA Imaging® -teknologialla. Humminbird MEGA LIVE on loistava apuväline monentyyppiseen kalastukseen!

kaikuluotaimet_2019.png

Jotkut kalastajat väittävät, että heillä on kuudes aisti, jolla he paikantavat parhaat kalapaikat – meille muille on tarjolla Humminbird! Humminbird on maailman johtava Amerikkalainen kaikuluotainvalmistaja ja edelläkävijä viistokaikutekniikassa sekä kalastukseen liittyvässä elektroniikassa.

MEGA360_kategoria_0.jpg

Humminbird® MEGA 360 Imaging™ avaa aivan uusia mahdollisuuksia kaikuluotaamiseen! Laite toimii anturina Humminbird® -laitteille josta saadaan näytölle upeaa valokuvamaista viistokaikukuvaa vedenalaisesta maailmasta kaikkiin suuntiin veneen ympärillä. Humminbird® MEGA 360 Imaging™ -laitteen ympyrän muotoinen jonka koko on jopa 38 m veneesi ympäriltä.

Humminbird_APEX_Kategoria.png

Tervetuloa isoveljen seuraan! Erityisen ohuella ja upotettavaksi suunnitellulla Full HD -näytöllä varustettu Apex tarjoaa laadukkaan luotainratkaisun isompaankin alukseen. Huippunopealla Dual Core -prosessorilla varustetut Apex -sarjan luotaimet pyörittävät tehokkaasti tarvittaessa laajaakin uusimman teknologian laitekokonaisuutta. Laitteessa monitoiminäyttö ja huipputarkka MEGA+ Imaging™ -teknologia.

humminbird_tutkat.jpg

Humminbird®-tutkalla saat selkeän kuvan tapahtumista veneesi ympärillä. Jämäkät kupuantennit on helppo kytkeä Humminbird-laitteesi Ethernet-verkkoon.

Humminbird_SOLIX_G3_Kategoria.png

Humminbird SOLIX -sarja edustaa Humminbird-kaikuluotainmalliston kirkkainta kärkeä. Ennätystarkat MEGA+ Imaging ja Dual Spectrum CHIRP -kaikuluotaustekniikat, helppokäyttöinen ja tehokas CrossTouch-käyttöjärjestelmä, jota voi ohjata sekä kosketusnäytön että käyttönäppäinten avulla sekä AutoChart LIVEn tuomat kartoitusominaisuudet ovat vain pintaraapaisu siitä, kuinka monipuolisesti näitä laitteita voi käyttää.

Humminbird_HELIX15_G4N_Kategoria.png

Markkinoiden tarkin MEGA SI+ ja DI+ luotaus jykevän kokoisella ruudulla. Dual Spectrum CHIRP 2D -luotauksella erotat selkeästi ja tarkasti kalaparvet sekä yksittäiset kalat. Selkein ja yksityiskohtaisin AutoChart LIVE reaaliaikaiseen syvyyskartan tekoon. Ethernet- Bluetooth- ja NMEA2000 -yhteydet laitekokonaisuuksien rakentamiseen.

Humminbird_HELIX12_G4N_Kategoria.png

Humminbird HELIX 12 MEGA+ CHIRP on yhdistelmälaite huikeilla ominaisuuksilla! Ennätystarkka MEGA+ Imaging ja Dual Spectrum CHIRP -kaikuluotaus, jotka nostavat perinteiset Humminbird Side- ja Down Imaging -teknologiat sekä 2D-luotauksen täysin uuteen luokkaan. AutoChart LIVE -kartat, kookas 12.1" HD-näyttö 1280x800 px laajakuvalla, nopea siirtyminen haluttujen näkymien välillä pikavalintanäppäimillä ym. Katso myös muut HELIX 12 -mallit.

Humminbird_HELIX10_G4N_Kategoria.png

Kaikissa Humminbird HELIX 10 -uutuusmalleissa on Dual Spectrum CHIRP-kaikuluotaus vakiona, ja lippulaivamallissa myös ennen näkemätön MEGA+ Imaging! HELIX 10 on todellakin nimensä mukaisesti täysi 10! Näyttävä HD-laajakuvanäyttö 1024x600 px tarkkuudella ja ylivoimaisella kirkkaudella. AutoChart LIVE ja MEGA+ Imaging -tekniikat takaavat parhaat näköalat vedenalaiseen maailmaan.

humminbird_ethernet.jpg

Vesitiiviillä Ethernet-kytkimellä liität järjestelmääsi helposti jopa viisi Ethernet-laitetta. Laitteiden välille tarvitaan sopivien liitoskaapeleiden lisäksi mahdollisesti adapteri-kaapeleita.

Humminbird_HELIX9_G4N_Kategoria.png

Humminbird HELIX 9 on todellinen tehopakkaus, jonka kaikki mallit sisältävät erittäin tarkan Dual Spectrum CHIRP-kaikuluotauksen, ja SI/DI-mallit myös MEGA+ Imaging -toiminnon! AutoChart LIVE ja HELIX-sarjalle ominainen tarkka ja kirkas laajakuvanäyttö - HELIX 9 on kompaktia iskukykyä entistä näyttävämmässä kuoressa!

humminbird_nmea.jpg

Säästä polttoainetta ja ennakoi ongelmia. Näet esimerkiksi polttoaineen kulutuksen ja moottoritiedot yhdellä silmäyksellä. Erilaiset mittarit antavat kokonaiskuvan moottorin toiminnasta.

Humminbird_HELIX8_G4N_Kategoria.png

Valokuvan tarkkaa kuvaa 8" -näyttökoossa ja täysi kattaus Humminbird-ominaisuuksia jotka tekevät veneily tai kalastuspäivästäsi onnistuneen. Dual Spectrum CHIRP -2D ja AutoChart Live tekevät siitä hyvän vaihtoehdon myös aktiivisesti vesillä liikkuvalle kalastajalle.

humminbird-helix7-2019.png

MEGA Imaging nyt myös HELIX 7 -sarjan uusimman sukupolven laitteissa! Lisäksi erittäin tarkka Dual Spectrum CHIRP 2D-kaikuluotaus ja G3N-malleissa Ethernet- ja Bluetooth -yhteydet! HELIX 7 ei enää loksauta leukoja pelkästään 800x480 px tarkalla näytöllä ja 1500 nit kirkkaudella, sillä uusien ominaisuuksien ansiosta näet entistä helpommin ja tarkemmin kalat, vedenalaiset rakenteet ym. kiinnostavat kohteet sekä esim. oman reaaliaikaisesti luomasi AutoChart LIVE -kartan - myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Todella monipuolinen valikoima laitteita erilaisiin tarpeisiin!

humminbird-helix5-2017.png

HELIX 5 -sarja tarjoaa runsaasti todella kovan luokan ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan. AutoChart LIVE - reaaliaikaiset kartat, uskomattoman tarkka CHIRP-kaikuluotaus ja 5-tuumainen näyttö, joka tarjoaa hintaluokkansa korkeimman resoluution myötä nautittavaa kirkkautta ja tarkkuutta.

humminbird_helix_ice.png

Humminbird HELIX ICE -sarjan kaikuluotaimet on suunniteltu pohjoisen pilkkireissuja varten - pakettiin kuuluu taattua Humminbird-laatua oleva HELIX-päätelaite ja erityisesti pilkkikalastukseen suunniteltu kaikuluotainanturi - kätevään kantolaukkuun pakattuna!

Näe kalat ja pohjanmuodot reaaliajassa, ennennäkemättömän tarkalla MEGA Imaging® -teknologialla. Humminbird MEGA LIVE on loistava apuväline monentyyppiseen kalastukseen!

humminbird-pmax4-2017.png

Humminbird® PiranhaMAX on uistelijan edullinen ykkösvalinta, joka tuo lisäpuhtia ja mukavuutta pyyntiin. Kiinnitä PiranhaMAX veneeseen ja ihaile TFT-värinäytön upeita kuvia, jotka näkyvät myös kirkkaassa auringonvalossa.

MEGA360_kategoria.jpg

Humminbird® MEGA 360 Imaging™ avaa aivan uusia mahdollisuuksia kaikuluotaamiseen! Laite toimii anturina Humminbird® -laitteille josta saadaan näytölle upeaa valokuvamaista viistokaikukuvaa vedenalaisesta maailmasta kaikkiin suuntiin veneen ympärillä. Humminbird® MEGA 360 Imaging™ -laitteen ympyrän muotoinen jonka koko on jopa 38 m veneesi ympäriltä.