One Boat Network - täydellinen yhteensopivuus

Humminbird Solix-luotaimiin on mahdollista yhdistää täydellisesti laaja kokonaisuus muita kalastukseen käytettäviä Humminbird-, Minn Kota-, Talon- ja Cannon-lisälaitteita. Ethernetin avulla voit liittää Minn Kota -iPilot LINK keulasähkömoottorin, Humminbird MEGA 360 -vedenalaisen tutkan, Humminbird Chirp -tutkan, Talon -matalavesiankkurin ja useamman lisänäytön. Cannon Magnum 5 ja 10 -sähkötakilat (nmea0183-verkko) yhteensopivat myös luotaimesi kanssa käytettäväksi. 

 Enemmän tehoa kalastukseen!

Helppoa kalastusta - Humminbird ja Minn Kota puhuvat keskenään

Humminbird G2N/G3N -kaikuluotaimen voi yhdistää Ethernetin avulla Minn Kota i-Pilot LINK -keulasähkömoottoriin.  Hyödynnä AutoChart LIVE -kartta-aineistoasi  ja anna Minn Kota -keulasähkömoottorin ajaa itse luomiasi karttakäyriä pitkin. Käytä vähemmän aikaa veneen ohjaukseen ja enemmän kalastukseen!Ammattilaiset luottavat
One Boat Networkin etuihin!

Tässä esimerkkikuva Kalle Paavolan kilpa- ja opasveneestä jossa One Boat Network on toteutettu laajasti. Veneessä  olevien tuotteiden lisäksi laitekokonaisuus on linkitetty toisiinsa ethernet-väylän avulla. Veneessä on kaaviokuvan lisäksi kaksi Humminbird-ethernet AS ETH 5PXG -moduulia sekä tarvittava määrä Humminbird-ethernet-kaapeleita.

ONE BOAT NETWORK -yhteensopivat laitteet kommunikoivat yhdessä ja voit ohjata laitteita keskitetysti yhdeltä päätelaitteelta.

Tutustu ONE BOAT NETWORK -yhteensopiviin tuotteisiin:

Humminbird-kaikuluotaimet >>

Minn Kota -sähkökeulamoottorit >>

Cannon-sähkötakilat >>

Talon-matalavesiankkurit >>

MEGA 360 Imaging -vedenalainen tutka >>