Suuri Ahvenkisa 2021 -arvontaan voi osallistua 13.6.-13.8.2021, ottamalla kuvan vapavälinein kalastamastasi ahvenesta. Kuvassa tulee näkyä ahvenen lisäksi Suuri ahvenkisa 2021 -kisapassi tai -mittatarra. Jaa kuva avoimelle Instagram-tilillesi tai lähetä kuva osoitteeseen rapalasuomi@rapala.fi. Sähköpostiin lähetetty viesti tulee sisältää kisakuva sekä yhteystietosi (nimi, postiosoite, puhelinnumero). Arvonnan järjestäjä varaa oikeuden poistaa arvonnasta kuvat, joissa on arveluttavaa sisältöä. Arvontaan ei hyväksytä kuvia, joissa saalista ei kunnioiteta. Kuvassa ei saa näkyä eläinrääkkäystä, verta, alkoholi- tai tupakkatuotteita.

 

Huom! Alle 16-vuotiailta kilpailijoita vaadimme vanhempainvastuunkantajan kirjallisen suostumuksen ilmoittautumiseen, henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn tietosuoja-asetuksessa määritellyn velvoitteen mukaan. Jos vanhempien suostumustodistusta alle 16-vuotiaan osalta ei toimiteta, ei henkilö voi osallistua kisaan. Vanhempainvastuunkantajan allekirjoittama ja päivätty vapaamuotoinen suostumuskirje on toimitettava sähköpostilla osoitteeseen: rapalasuomi@rapala.fi viimeistään 13.6.2021 mennessä.

 

Kisakuvia tullaan käyttämään myös Rapala-, Normark- ja Kalastajan Kanava -Facebook / Instagram -kanavissa kisan markkinointiin kisan aikana. Lähettämällä kisakuvan hyväksyt kuvan käytön markkinointikäyttöön ko. kanavissa. Kuvan lähettäjällä tulee olla käyttöoikeudet lähettämäänsä kuvaan sekä lupa kuvassa näkyviltä henkilöiltä kuvan käyttöön, kuvan lähettäjä on vastuussa kuvan käyttöoikeuksista. Kilpailun kuvat tullaan julkistamaan kisasivuilla (www.rapala.fi/suuriahvenkisa) sekä Rapala Suomi -facebook sivuilla (www.facebook.com/RapalaVMCSuomi), Kireitä Siimoja -facebook sivuilla (ww.facebook.com/kireitasiimoja), Kalastajan Kanava -facebook sivuilla (www.facebook.com/kalastajankanava) sekä Kalastajan Kanava -instagram sivulla (www.instagram.com/kalastajankanava) ja Rapala Suomi -instagram sivulla (www.instagram.com/rapalasuomi )

 

Kilpailun päävoitto arvotaan kilpailun päätyttyä 13.8. perjantaina järjestäjän Normark Suomi Oy:n toimesta ja se julkistetaan sunnuntaina 15.8.2021 Kalastajan Kanavan Facebook -sivuilla klo 13.00. Lisäksi kilpailuaikana 13.6.-13.8.2021 arvotaan viikkopalkintoja joka sunnuntai klo 13.00 Kalastajan Kanavan Facebook -sivulla. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä ja palkintoja, mikäli siihen osoittautuu ylitsepääsemätön tarve.


Kilpailun järjestäjä:

Suuri Ahvenkisa 2021 -kilpailun järjestää Normark Suomi Oy ja Rapala VMC Oyj. Yhteistyössä tapahtuman markkinoinnissa toimii Kalastaja Kanava (Eforte). Kilpailun järjestäjän henkilökunta ei voi osallistua arvontaan eikä kilpailuun. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima tai hallinnoima, eikä Facebook ei ole mitenkään osallisena arvontaan.

 

Yleistä:

Kisaan osallistuvien on noudatettava kalastettaessa voimassa olevia lakeja (Kalastuslaki erityisesti) ja säädöksiä ja käyttäydyttävä vesillä hyvien tapojen mukaisesti – tervettä harkintakykyä on käytettävä etenkin muiden vesillä liikkujien kunnioittamisessa. Kaikenlainen luonnon roskaaminen on kielletty (Jätelaki 646/2011, 8 luku 72-73 §).

Mikäli kilpailuun osallistuja toimii yleisen hyvän tavan vastaisesti, on kilpailun järjestäjällä oikeus poistaa hänen valokuva arvonnasta.

 

Kilpailun ja arvontojen palkinnot:

Pääpalkintona Suuri Ahvenkisa 2021 -kilpailussa on Pelican Catch 100 -kalastuskajakki ja Pelican-mela,

Igloo HLC 12 -kylmälaukku, Rapala Lure Camo -viehelaukku, 2 kpl Rapala- kalastuslippis, 2 kpl 13 Fighing -kalastuslippis, 13 Fishing fate V3 -vapa,  12 Fishing Creed GT -avokela, 13 Fishing Fate -kalastussetti, Sufix 131- sekä Sufixi Advance -kalastussiimoja, Rapala 6” RCD -pihdit, Rapala RCD -siimasakset sekä yli 100 Rapala-viehettä!

Palkintojen yhteisarvo n. 2700,- (svh). Palkinto toimitetaan voittajalle mahdollisimman nopeasti kilpailuajan päätyttyä.

Kilpailun järjestäjä Normark Suomi  Oy vastaa arpajaisverosta.

 

Viikkoarvonnassa palkintoina on 13 Fishing -tuotteita sekä vuoroviikkoina Rapala-tuotepaketteja. Arvonnan järjestäjä Normark Suomi Oy vastaa arpajaisverosta.

 

Kilpailun rekisteriselosteet sekä tietosuojalausekkeet löytyvät:

https://www.normark.fi/normark-suomi-oyn-tietosuoja-ja-rekisteriselosteet

Viralliset Suuri Ahvenkisa 2021 -sivut löytyvät täältä:

https://www.rapala.fi/suuriahvenkisa.html