”Autochart Live-toiminto yhdessä viistokaiun kanssa on antanut minulle uskomattoman määrän lisätietoa pohjan muodoista ja rakenteesta. Laitteen avulla tieto omasta sijainnistani suhteessa kaloihin ja kalapaikkoihin on noussut aivan uudelle tasolle. Ja mikä parasta, uusi karttatieto on käytössäni välittömästi.”

Teemu Koski
Kalastustoimittaja, freelancer


AUTOCHART LIVE – TEE OMAT KARTTASI

AutoChart Live -ohjelmisto tarjoaa uuden, upean ulottuvuuden kalastukseen ja veneilyyn. AutoChartin Liven avulla pystyt luomaan omia karttoja vesistöistä, joista sellaisia ei ennestään ole. Tai pystyt tarkentamaan ja parantamaan jo olemassa olevia karttoja. Ja nimensä mukaisesti kaikki tapahtuu reaaliajassa.

AutoChart Live -kartanteko on mahdollista SOLIX- ja  HELIX-sarjan laitteilla.

AutoChart Liven käyttö on helppoa

AutoChart Liven käyttöönotto on helppoa - kun kytket laitteesi menusta AutoChart Liven päälle ja painat ”Tallenna (record)”, olet valmis luomaan uuden, oman karttasi. AutoChart Live haistelee kaiken, mitä ympärilläsi ja allasi on, tallentaen sen omaan karttaasi.

Oheinen video kertoo kaiken oleellisen AutoChart Liven ominaisuuksista.

AUTOCHART LIVE – OMINAISUUDET

Tee omat karttasi

Pystyt luomaan itse karttoja ja räätälöimään näkymässäsi olevia, sinulle tärkeitä asioita oman makusi mukaan. Ja tämä kaikki tapahtuu reaaliajassa. Voit esimerkiksi luoda värillisiä, kolmiulotteisia varoitusraitoja matalikoista tai muista esteistä, tai vaikkapa korostaa vihreällä väripalkilla syvänteet.

Muokkaa karttoja

AutoChart LIVE tallentaa uutta dataa aina karttaohjelmasi päälle. Sinulla on mahdollisuus säätää itse luomasi kartan läpinäkyvyyttä eli sitä, kuinka vahvasti haluat näkyviin uuden tarkkuustiedon vedestäsi ja kuinka vahvasti alta näkyy karttaohjelman tarjoama perustieto. Ohjelma osaa ottaa huomioon jopa vedenpinnan korkeuserot, joten pystyt vertailemaan vallitsevia olosuhteita karttaohjelman vakioituihin arvoihin.

iPilot Link

Kun sinulla on MinnKota iPilot LINK ja Humminbird AutoChart LIVE, voit käyttää tätä lyömätöntä yhdistelmää millä järvellä tahansa. MinnKota ohjaa sinua juuri niitä reittejä mitä haluat, sinä voit keskittyä oleelliseen eli kalastukseen.

Lisäominaisuudet

Solix- ja Helix -laitteissa on muistikapasiteettia jopa kahdeksan tunnin dataa varten. Mikäli tarvitset lisätilaa, voit hankkia Zero Lines Map –kortin, jolloin sinulla on käytössäsi vuosia karttanauhoitusaikaa. Sen avulla voit myös jakaa karttoja ystäviesi kanssa.