Metsästys & Outdoor > Outdoor > Foodsaver


Foodsaver


Vakuumi- eli tyhjiöpakkaaminen parantaa pakastettujen tuotteiden säilyvyyttä. Vakumoinnissa ilma poistetaan ensin pakkauksesta, minkä jälkeen pakkaus suljetaan tiiviisti. Näin vältytään rasvaisten tuotteiden härskiintymiseltä, pakastettavien tuotteiden kuivumiselta ja ehkäistään haitallisia bakteereita. Vakumointia voidaan käyttää lihan, kalan, marjojen, sienten, kasvisten ja leivonnaisten pakkaukseen. Myös retkitavarat pysyvät vakuumipakkauksessa kuivina.

FoodSaver V 2040
VAC 550
VAC 420


Kompakti pöytämallinen tyhjiöpakkaaja, jossa tehokas mäntäpumppu ja teflon-päällystetty kuumailmasaumain. Helppokäyttöinen yksinäppäinjärjestelmä – vakumointi ja suljenta samalla painikkeella. FoodSaver ansaitsi Erä-lehden vakuumikoneiden testissä Hyvä Ostos –maininnan (Erä 4/07). Sitä kiitettiin mm. Edullisuudesta, näppäryydestä ja pienestä koosta.


Pussivaihtoehdot:

-Pussirullia saatavana 20 ja 28 cm:n levyisinä.
-irtopussien koko 20 x 28 cm / 0,95 l
(pakkaus sis. 48 pussia)



Jaa tämä artikkeli Facebookissa